Eerstvolgende retraite: 27-29 september 2024

Feed your soul retraite

Verbind met jezelf, en de ander en kom tot rust in de natuur.

Deze retraite komt rechtstreeks uit mijn hart. Of eigenlijk nog beter gezegd, uit mijn buik. Want daar schuilt zoveel wijsheid, en vanuit daar leven geeft veel rijkdom aan je lijf en leven. Ik wil je een paar dagen meenemen in deze wereld. Een klein beetje rust geven, wat innerlijke reflectie. Fijne gesprekken rondom een kampvuurtje.

En daarmee een rijkere gezondheid. Fysiek, mentaal, emotioneel én spiritueel.

“De retraite was een heerlijke ervaring. Er was een goede groep mensen. Het was fijn om verhalen te kunnen delen met anderen gelijkgestemden, en ook hun verhalen aan te horen. Het sparren over dingen waar je tegenaanloopt, en het uitwisselen van tips in zo een groep is heel erg fijn!”

“Ik vond het een prima gelegenheid om even te ontsnappen om jezelf tegen te komen en lief te hebben. De kans om in een groep te delen en leren, te geven en te krijgen. 

Gewoon een cadeautje voor je innerlijke IK.”

“Deze retraite heeft een mooi balans van rust en werken aan jezelf, in een omgeving die dit ook mogelijk maakt. 

Het eten is geweldig en iedereen die aan deze retraite werkt doet het met zorg en heel veel liefde.”

Hoe druk is het bij jou?

“Hoe vaak doe je even helemaal niets?” 

Ik stel deze vraag altijd aan mijn coachingklanten. En niet zonder reden. Want in vertraging, in niets doen, daar schuilt zoveel kennis. Dan hoor je ineens wat je lichaam je te vertellen heeft. Waarom je geest zo onrustig voelt. En waarom je die onrust en stress voelt.

Tijdens de retraite kom je écht even tot rust. Een weekend voor jou, en voor jou alleen. Waar niets hoeft en alles mag. Waar je thuis bij jezelf mag komen. En waar je ook nog eens ontdekt hoe je deze rust mee naar huis kunt nemen. 

Omdat de groep klein blijft, zal het programma ook volledig worden toegespitst op jouw behoefte. “Wat wil jij?” is een van de kernvragen. 

"Ellen is voor mij een inspiratie om relaxed in het leven te staan en mijn dromen te volgen"

- Marly, 38 jaar -

De rust zit al in je.

 Je voelt je uit balans, ik weet het. Aan de ene kant is er alle drukte, de dagelijkse stress, je gaat maar door. Aan de andere kant is er je verlangen om je fijner te voelen, want er moet toch meer mogelijk zijn? Meer rust? Meer tevredenheid?

Ergens voel je heel sterk dat dit klopt. Dat er meer voor jou mogelijk is. Een kriebelend verlangen naar… Ja, wat is het eigenlijk? 

Het is verbinding. Met jezelf en de ander. Flow, enthousiasme. Ontspanning. Spelen. Het is bewust leven.  

Volgens mij is het tijd om dat opgejaagde los te laten. En plaats te maken voor energie en levenslust. De stilte in jezelf te vinden. 

Mijn reis in deze innerlijke stilte, de oefeningen die ik hierin heb geleerd om meer in mijn lichaam te zakken en vanuit daar mijn gezondheid te voeden, wil ik met je delen. Zodat ook jij niet alleen vanuit je hoofd hoeft te leven. 

Deze retraite is een persoonlijk verhaal, mijn verhaal en jouw verhaal. Ik nodig je uit in mijn mooie boshuisje. Waarin we kunnen delen, ontdekken van elkaar en thuiskomen als een rijk gevoed mens. 

Het is tijd voor jou

Tijd om te voelen wat je lichaam nou echt te vertellen heeft..
Tijd om tot rust te komen, los te koppelen van thuis..
Tijd voor connecten met jezelf, de natuur en andere prachtige vrouwen..

Het is tijd voor jou.

Zo gaat de retraite eruit zien:

"Het was een hele fijne omgeving en er hing een relaxte sfeer. Heerlijk eten, fijn gezelschap, mooie oefeningen meegekregen, mooie inzichten gekregen en stukjes emotionele en mentale dingetjes mogen loslaten."

Feed your soul retraite!”

Dit krijg je voor de investering van €399,-

Betaal nu de aanbetaling, de rest komt later

Data retraite:

Alles over de locatie:

De retraite zal zijn in 't eykhuisje, varsseveld

3 slaapkamers met heerlijke bedden

Er is 1 slaapkamer met een groot tweepersoonsbed, de andere kamers hebben 2 losse eenpersoons bedden. Back to basic? Je bent ook welkom met je tent!  

Wakker worden in het groen

De vogeltjes roepen je om je ogen open te doen en naar buiten te gaan. Met een kopje thee op de veranda rustig wakker worden, dat is nog eens wat anders dan thuis. Wat een rust

6000m2 natuur tot je beschikking

Het Eykhuisje staat op 6000m2 eigen grond. Genoeg plekjes om te verdwalen, even tot jezelf te zijn en te kijken naar de natuur, de lente die ontwaakt. 

Een fijne woonkamer om te ontspannen

Buiten is het prachtig, maar niets is zo veranderlijk als het weer. In de ruime woonkamer kunnen we indien nodig het gehele programma doen!

Heerlijk wandelen in de omgeving

Jas aan en naar buiten, dat gaan we doen! In de Achterhoek wisselen weilanden en bos zich af, en heerlijke omgeving om te wandelen.

Vuurtjes maken en verhalen delen

De magie van het vuur ontdekken, waar verhalen altijd een extra laagje diepgang krijgen. De avonden verbinden we rondom het vuur.

Ellen herfst 2023

De retraite is voor jou als jij het jezelf waard vindt en..

Deze vrouwen gingen je voor...

“Wow wat was het een mooi weekend! Super spannend, maar Ellen zorgt meteen voor een warm welkom. Een fijne groep en een programma waarin ikzelf centraal stond. Ruimte om je eigen gevoel te volgen of mee te doen met de groep. Confronterend op sommige momenten maar zo waardevol!!”

Marly

 

“Het was een goed verzorgde retraite op een mooie plek omringd door natuur. Ellen heeft oog voor iedereen en weet een veilige space neer te zetten waarin gevoelens en gedachtes met elkaar gedeeld worden zonder oordeel. Bijzonder om binnen korte tijd een verbinding te voelen met de andere vrouwen uit de groep. Het was fijn om een weekend zo goed verzorgd te worden (het eten was voortreffelijk) en tegelijkertijd de kans te krijgen om te groeien door middel van de activiteiten, tijd voor mezelf, het contact met Ellen en de andere deelnemers. Echt een aanrader voor vrouwen die even uit het dagelijkse patroon willen stappen”

Maartje

“Ik ging voor rust en ontspanning naar deze retraite, het was voor mij de eerste keer, dus was ook benieuwd hoe het zou zijn. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen! Ik ben in tijden niet zo ontspannen geweest! Hele fijne begeleiding, een heerlijke plek in het bos, lekker en voedzaam eten en een heel mooi programma met alle tijd voor jezelf en fijne oefeningen.”

Claske

Vragen over deze retraite?

De retraite is er  voor jou. Daarom zal ik er altijd alles aan doen om de dagen zo optimaal mogelijk voor je te maken. We hebben een programma, maar niet alles hoeft. Al het eten is gezond, maar deel vooral jouw wensen!  Hieronder vind je antwoord op de meeste vragen. Heb je een andere vraag? Stuur een berichtje!

heb ik een eigen kamer?

Het Eykhuisje heeft drie slaapkamers. Twee daarvan hebben twee eenpersoons bedden, eentje heeft een groot tweepersoons bed. Afhankelijk van de aanmeldingen deel je een kamer. Er is ook nog een caravan op het land waar je kunt slapen, voor de echte natuur ervaring. Of je slaapt lekker in je eigen tent!

Hoe werkt de betaling?

Je kunt via de aanmeldlink aanmelden en doet dan direct de aanbetaling van €50.- Enkele weken voor de retraite krijg je de factuur voor het resterende bedrag. In twee termijnen betalen kan ook, stuur me dan een berichtje! 

Is het eten inbegrepen?

Al het eten (en drinken) is inbegrepen. De maaltijden zullen glutenvrij zijn, rijk aan groenten en erg lekker. En wees niet bang, er zal genoeg eten zijn 🙂 Natuurlijk kan het zijn dat je bepaalde voorkeuren of allergieën hebt, laat dit vooral weten! Ik probeer zoveel mogelijk rekening te houden met alle wensen. 

kan ik ook met het ov komen?

Varsseveld heeft een treinstation, dus ja! Ik kan je dan ophalen op het station, laat het even weten als dit nodig is. Kom je met de auto? Dan kan je gewoon voor de deur parkeren. Het specifieke adres en routebeschrijving ontvang je na aanmelding.

Jij bent de belangrijkste persoon in je leven. Kies je voor jezelf?

Feed your soul retraite!”

Dit krijg je voor de investering van €399,-

Graag in twee termijnen betalen? Stuur een berichtje!

Data retraite:

Liever eerst even contact?

Stuur me een berichtje!