Feed your soul retraite 11-13 maart 2022

Voed jouw innerlijke gezondheid,
tijdens de 'feed your soul' retraite

Voel je gezond, connect met elkaar en kom tot rust in de natuur

Waarom zou je blijven hangen in het vertrouwde, als je diep van binnen weet dat er meer mogelijk is?

Denk niet dat lusteloos op de bank hangen normaal is…
Besluit dat je dromen niet maar gewoon dromen hoeven te blijven…
Blijf niet hangen in het eeuwige druk zijn, omdat je niet weet hoe anders…

Je hebt gezondheid als een belangrijk thema in je leven. Misschien omdat je graag goed voor jezelf zorgt, of omdat je wel moet om je fijn en energiek te voelen. Wat gezondheid voor jou ook is, het is een prachtig thema en voor mij een kernwaarde voor 2022. Maar dan niet alleen de fysieke gezondheid…

Wat denk je van de invloed van jouw omgeving op hoe je je voelt?
De hectiek van het altijd maar doorgaan, dingen moeten?
En jouw gedachten, die je moe en negatief kunnen laten voelen? 
Ben jij je bewust van de connectie met je lichaam?

Er is zoveel wijsheid rondom gezondheid. En, het zit allemaal al in je! 

Deze retraite komt rechtstreeks uit mijn hart. Of eigenlijk nog beter gezegd, uit mijn buik. Want daar schuilt zoveel wijsheid, en vanuit daar leven geeft veel rijkdom aan je gezondheid. Ik wil je een paar dagen meenemen in deze wereld. Een klein beetje rust geven, wat innerlijke reflectie. Fijne gesprekken rondom een kampvuurtje. En daarmee een rijkere gezondheid. Fysiek, mentaal, emotioneel én spiritueel. 

Hoe meer je vanuit je hoofd wilt veranderen…
Hoe meer ‘moeten’ er ontstaat en je het contact met je lichaam verliest.

Als orthomoleculair therapeut en energiecoach weet ik als geen ander wat gezondheid is. En zie ik keer op keer dat de fysieke gezondheid slechts het topje van de ijsberg is. Wat je ziet. De lagen eronder, die maken vooral hoe jij je voelt. En deze lagen ontdekken en ernaar leren luisteren, dat is magie. Daar ligt de echte kern van een gezond liefdevol leven. 

Worstelen met het vinden van een gezonde leefstijl. Altijd maar 100% of helemaal niets. Maar wat nou als je je innerlijke mentor leert kennen? Die jou helpt in balans te blijven? De retraite zit vol met liefdevolle opdrachten!

Ellen
brandingshoot

“Hoe vaak doe je even helemaal niets?” Ik stel deze vraag altijd aan mijn coachingklanten. En niet zonder reden. Want in vertraging, in niets doen, daar schuilt zoveel kennis. Dan hoor je ineens wat je lichaam je te vertellen heeft. Waarom je geest zo onrustig voelt. En waarom je die onrust en stress voelt.

Tijdens de retraite kom je écht even tot rust. Een weekend voor jou, en voor jou alleen. Waar niets hoeft en alles mag. En waar je ook nog eens ontdekt hoe je deze rust mee naar huis kunt nemen. 

Omdat de groep klein blijft, zal het programma ook volledig worden toegespitst op jouw behoefte. “Wat wil jij?” is een van de kernvragen. 

De natuur geeft eigenlijk alle wijsheid die we nodig hebben.  Je herkent vast en zeker het gevoel op te laden in het bos, of aan de kust. Lekker uitwaaien, met rode wangen weer thuis komen. Door een weekend te leven met de natuur herken je nog veel meer mooie dingen die ze te bieden heeft. Verzamel je hout voor een vuurtje, laat je oude verhalen achter. Dans in het gras en zie de lente ontwaken. 

In de natuur kom ik tot rust.  Het Eykhuisje is een plek waar ik het liefst ben. En deze plek wil ik met jou delen! 

Na deze retraite voel jij je weer helemaal opgeladen, en een klein beetje meer verbonden met jezelf. 

square ellen

Ellen is een hele fijne coach. Zonder te oordelen heeft ze me erg geholpen om mijn eigen manier te vinden om gezond te leven. Vooral met veel liefde voor mezelf, zonder strengheid of “moeten”. Vanuit plezier en lekker eten. Mijn grootste eyeopener was om te beseffen dat ik mijn lijf zoveel signalen aangaf. Na 3 maanden heb ik een nieuwe basis gelegd.Een nieuwe manier van eten en omgaan met eten. Liefdevol en vol voeding voor zowel mijn lijf als geest. Het is mijn manier en ik had hier niet alleen kunnen komen. Door de hulp van Ellen is er iets wezenlijks veranderd in mij. Ik ben gelukkiger en heb meer energie. Dankjewel voor je hulp Ellen.

- merel

Echte gezondheid zit al in je...

Ik heb de afgelopen jaren mogen ontdekken dat gezondheid zoveel meer is dan wat je eet en drinkt. Waar je blij van wordt, hoe je de wereld en je leven ziet. Heb je deze spiegels al eens aangekeken? Je fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid, ze mogen allemaal gevoed worden. 

Dat je lichaam de beste raadgever hierin is, dat deel ik als orthomoleculair therapeut al jaren in mijn coachingstrajecten. Maar er is zoveel meer! Sinds kort voel ik nog meer hoe waardevol de stilte hierin is. Want alleen dan, kan je luisteren. Mijn reis in deze innerlijke stilte, de oefeningen die ik hierin heb geleerd om meer in mijn lichaam te zakken en vanuit daar mijn gezondheid te voeden, wil ik met je delen. Zodat ook jij niet alleen vanuit je hoofd hoeft te leven. 

Deze retraite is een persoonlijk verhaal, mijn verhaal en jouw verhaal. Waarin we kunnen delen, ontdekken van elkaar en thuiskomen als een rijk gevoed mens. 

Ellen rocks!! :)

Kom tot rust en luister wat je lichaam je te vertellen heeft!

`feed your soul' retraite 11-13 maart 2022

€279,-

Inclusief:
• Verblijf van 2 nachten in ’t Eykhuisje, een boshuisje in de Achterhoek
• Gezond ontbijt, lunch, diner en tussendoor genoeg fijns
• Programma gericht op contact met je lichaam, zelfliefde en gezondheid
• Persoonlijke aandacht & coaching
• Opladen in de natuur

Er is plek voor 6 personen!
DE RETRAITE IS VOL!

Ik wil weten wanneer de volgende editie is!

Alles over de locatie:

De retraite zal zijn in 't eykhuisje, varsseveld

3 slaapkamers met heerlijke bedden

Er is 1 slaapkamer met een groot tweepersoonsbed, de andere kamers hebben 2 losse eenpersoons bedden. Bij 6 deelnemers delen we dus de kamers. We’ll make it work! 

Wakker worden in het groen

De vogeltjes roepen je om je ogen open te doen en naar buiten te gaan. Met een kopje thee op de veranda rustig wakker worden, dat is nog eens wat anders dan thuis. Wat een rust

6000m2 natuur tot je beschikking

Het Eykhuisje staat op 6000m2 eigen grond. Genoeg plekjes om te verdwalen, even tot jezelf te zijn en te kijken naar de natuur, de lente die ontwaakt. 

Een fijne woonkamer om te ontspannen

Buiten is het prachtig, maar niets is zo veranderlijke als het weer. In de ruime woonkamer kunnen we indien nodig het gehele programma doen!

Heerlijk wandelen in de omgeving

Jas aan en naar buiten, dat gaan we doen! In de Achterhoek wisselen weilanden en bos zich af, en heerlijke omgeving om te wandelen.

Vuurtjes maken en verhalen delen

De magie van het vuur ontdekken, waar verhalen altijd een extra laagje diepgang krijgen. De avonden verbinden we rondom het vuur.

Waarom zou je zelf het wiel proberen uit te vinden, als ik je alle inzichten en tips geef die mij én mijn klanten hebben geholpen?

Ontdek hoe jouw lichaam je beste raadgever is, en hoe je vanuit zelfliefde jouw innerlijke gezondheid kunt voeden.

"Feed your soul retraite!"

Een retraite waarin je naar binnen gaat kijken, om pure zelfliefde te ontdekken en zo jouw gezondheid nog een stapje mooier te maken.

Zo gaat de retraite eruit zien:

"Een programma vol enthousiasme. Ellen weet je te motiveren
en geeft je de ruimte om het op je eigen manier te doen!"

- marloes

`feed your soul' retraite 11-13 maart 2022

€279,-
 1. Inclusief:
  • Verblijf van 2 nachten in ’t Eykhuisje, een boshuisje in de Achterhoek
  • Gezond ontbijt, lunch, diner en tussendoor genoeg fijns
  • Programma gericht op contact met je lichaam, zelfliefde en gezondheid
  • Persoonlijke aandacht & coaching
  • Opladen in de natuur

Er is plek voor 6 personen!
DE RETRAITE IS VOL!

Ik wil weten wanneer de volgende editie is:

Vragen over deze retraite?

De retraite is er  voor jou. Daarom zal ik er altijd alles aan doen om de dagen zo optimaal mogelijk voor je te maken. We hebben een programma, maar niet alles hoeft. Al het eten is gezond, maar deel vooral jouw wensen!  Hieronder vind je antwoord op de meeste vragen. Heb je een andere vraag? Stuur een berichtje!

heb ik een eigen kamer?

Het Eykhuisje heeft drie slaapkamers. Twee daarvan hebben twee eenpersoons bedden, eentje heeft een groot tweepersoons bed. Afhankelijk van de aanmeldingen deel je een kamer. Er zijn ook nog twee opklapbedden en een grote voorzolder waar een plekje gecreëerd kan worden, dus er is veel mogelijk!

Wat als Covid roet in het eten gooit?

De situatie rondom Covid maakt dat het misschien wat spannend is om te reserveren. 
Ik zal proberen de retraite altijd door te laten gaan, mocht dit niet kunnen door een lockdown dan is er uiteraard de mogelijkheid tot retourneren van het bedrag. Ben je zelf ziek? Dan vinden we wel een oplossing!

Is het eten inbegrepen?

Al het eten (en drinken) is inbegrepen. De maaltijden zullen glutenvrij zijn, rijk aan groenten en erg lekker. En wees niet bang, er zal genoeg eten zijn 🙂 Natuurlijk kan het zijn dat je bepaalde voorkeuren of allergieën hebt, laat dit vooral weten! Ik probeer zoveel mogelijk rekening te houden met alle wensen. 

kan ik ook met het ov komen?

Varsseveld heeft een treinstation, dus ja! Ik kan je dan ophalen op het station, laat het even weten als dit nodig is. Kom je met de auto? Dan kan je gewoon voor de deur parkeren. Het specifieke adres en routebeschrijving ontvang je na aanmelding