Je lijf in balans!

Het coach traject waarbij ik jou als vrouw begeleid weer bij je gezonde lijf te komen.

Hoe? Door samen te bouwen aan je evenwichtige hormonale gezondheid. Zo komt er meer rust en ontspanning in je lijf én in je leven, voel je de energie weer stromen en ben jij weer in balans.

Dit houdt je wakker he...

Je weet dat er meer balans bestaat. Om je heen zie je het genoeg, vrouwen die volledig ‘in tune’ lijken te zijn met hun lijf. Waarbij de stress niet zo hoog zit, en ontspannen easy lijkt te zijn. 

Terwijl jij elke dag met 1-0 achterstand op staat, je voortslepend door de dag zonder energie, nergens zin in hebben… Je korte lontje jaagt iedereen weg en je gezondheid laat je in de steek… 

Misschien vind je dit inmiddels heel normaal. Maar geloof me, dat is het niet! Je mag echt staan voor jezelf, als energieke vrouw.. Je wilt tenslotte lekkerder in je vel zitten. Je hormoonhuishouding heeft wel wat hulp nodig. Een tikkeltje meer balans mag ook wel. En dat wandelende hoofd? Het zou toch fijn zijn als je in plaats daarvan meer rust vindt in je lijf. Maar hoe? 

I got you!

"Ellen is voor mij een inspiratie om relaxed in het leven te staan en mijn dromen te volgen"

- Marly, 38 jaar -

Je verwacht zóveel van jezelf..

 Je voelt je uit balans, ik weet het. Aan de ene kant is er alle drukte, de dagelijkse stress, je gaat maar door. Aan de andere kant is er je verlangen om gezonder te leven, want er moet toch meer mogelijk zijn? Je energie is soms ver te zoeken en hormonaal lijkt het ook een rommeltje. Die maandelijkse menstruatie klachten lijken met de maand erger te worden en de kleding van vorig jaar kan je maar beter weer op Vinted zetten… Je weet gewoon haast niet meer wat er nodig is om je beter te voelen. 

Maar ergens voel je ook heel sterk dat dit niet klopt. Dat er meer voor jou mogelijk is. Een kriebelend verlangen naar… Ja, wat is het eigenlijk? 

Het is verbinding. Met jezelf en je lichaam. Flow, enthousiasme. Een gezond lijf. Spelen. Het is bewust leven.  

Volgens mij is het tijd om dat opgejaagde los te laten. En plaats te maken voor energie en levenslust. Een vrolijke moeder zijn voor je kind, of een gezellige vriendin voor je partner. Maar vooral, liefdevol zijn voor jezelf. 

En je hoeft dit niet alleen te doen. Want dat heeft je nog niet zoveel opgebracht, toch? Laat me je begeleiden om weer bij je blije, gezonde zelf te komen.

Jij bent de belangrijkste persoon in je leven.

Het is klaar met aanmodderen. Ik ga je meenemen op reis. En geef je alles wat je nodig hebt voor een leven zonder hormonale klachten en zonder al die stress, maar met een connectie met je lijf die sterker, mooier en liefdevoller dan ooit is. 

Neem afscheid van…

🙅 1001 nieuwe gezondheidshacks die toch niet werken

🙅 Energiedipjes en ‘s avonds knikkebollen voor de tv 

🙅 Maandelijkse stemmingswisselingen en PMS klachten

🙅 Dat wandelende hoofd. Voelen? Wat is dat?

En je zult..

🥳 Een blijvend ontspannen voedingspatroon ontwikkelen

🥳 Vol stabiele energie de dag doorleven

🥳 Je cyclus als een flow ervaren

🥳 Een sterkere intuïtie en liefdevoller connectie met je lijf ontwikkelen

Wat mijn klanten
zeggen over mij

"Lijf in balans traject"

In een persoonlijk coaching traject van 6 maanden gaan we volgens mijn stappenplan van 
‘uit balans’ naar ‘blij in je lijf’.

Ellen!

Dit gaan we doen:

Met een uitgebreide intake, een EMB bloedtest en jouw ingevulde ‘lifescan’’ maak ik een complete blueprint voor je. Jouw blauwdruk: hoe te komen van ‘uit balans’ naar ‘blij in je lijf (en leven)’.

Met jouw persoonlijke blueprint gaan we 6 maanden aan de slag. Elke maand hebben we een sessie om de focus voor die maand te bepalen. Zo doe je niet 100 dingen tegelijk, maar zet je kleine stappen die haalbaar zijn én blijvend verschil maken. Maand 1 en 2 gaan sowieso over voeding, want dat is de basis!

Tijdens de sessies gaan we ook oefenen, waardoor je ook thuis direct weet wat je kunt doen! Als lichaamsgericht coach kan ik je begeleiden meer in je lijf te komen, waardoor je ontdekt dat ontspanning veel dichterbij is dan je nu denkt. In totaal hebben we 4 coaching sessies en 2 lichaamsgerichte sessies. 

Ik begeleid jou deze 6 maanden, en niet alleen tijdens de sessies. Je kunt me altijd bereiken via whatsapp voor vragen, delen of een stok achter de deur. 

Na deze 6 maanden voel jij je niet alleen meer in balans, je weet ook precies wat je nodig hebt voor een lifestyle change. Voor jouw ultieme gezondheid. Voor de energie waar jou 20-jarige versie jaloers op zou zijn!

"Lijf in balans traject!”

€1795,- voor 6 maanden coaching
Betaling in 4 termijnen mogelijk
Liever geen coach traject? Kies dan voor:

Gezondheid sessies!”

€495,- VOOR drie SESSIES (INCLUSIEF BLOEDTEST)

Ellen!

Dit is voor jou als jij het jezelf waard vindt en..

Zij gingen je voor..

Coaching in burn-out

“Toen ik in een burn-out zat, kwam Ellen op mijn pad. Ellen heeft me op veel vlakken geholpen door me te ondersteunen in het vinden van mijn balans. Ik heb veel oefeningen die ik nog steeds doe! Ellen coacht op een nuchtere, betrokken en hartelijke manier.”

Marly, 38 jaar

Coaching energie en stress

Wat als je lijf het laat afweten? Samen met Ellen heb ik mijn nieuwe balans gevonden en geleerd op een andere manier naar voeding te kijken. Resultaat: betere energiebalans, minder energieschommelingen en minder pijnklachten. Heerlijk hoe Ellen op een rustige manier zaken uitlegt en je nieuwe inzichten geeft. 

Yvette, 47 jaar

Energie en hormonale balans

Ik heb een heel waardevol traject gevolgd bij Ellen. We zijn gestart met het vinden van een voedingsstijl die bij mij past. Hierdoor heb ik veel meer energie gekregen en voel ik me veel meer in balans. Voor mij was Ellen’s combi van het inzetten van wetenschap en intuïtie de sleutel om verder te komen.

lidewij, 34 jaar

Dit is waarom werken met mij écht anders is...

Ik ben goudeerlijk. Ik zal je geen bergen goud beloven als ik dat niet zie gebeuren. Maar ik ben er daarnaast ook heilig van overtuigd dat JIJ echt een verschil kunt maken in je gezondheid. I’m just here to guide you. En daarom werken wij ook langer samen. Want gezondheid heeft tijd nodig. 

Als ik zeg dat ik er voor je ben, dan bedoel ik ook écht! Jij mag mij altijd appen, het liefst heb ik dat ik in jouw top 3 meest populaire chats sta.

Ik werk met het hele plaatje. Je fysieke lijf, je mind, je emotie. Het is namelijk één geheel. Aan de slag gaan met een deel van het plaatje zal je nooit die balans opleveren. 

Ik zal je nooit overwhelmen met een rigoureuze lifestyle change, want dat houd je toch niet vol. Na 100+ blije klanten kan ik heel goed inschatten wat voor jou gaat werken en wat niet 😉

Ik laat je niet dobberen, maar zal je wel uitdagen om het water in te springen. Ik kan het immers niet voor je oplossen. 

Ik vertrouw in jou, en ik verwacht van jou hetzelfde. 

Ik weet niet alles. Vind ik ook niet zo boeiend. Ik werk grotendeels vanuit mijn gevoel en intuïtie en daarom kijk ik verder dan wat de studieboeken zeggen.

Ellen!

Heb je nog een vraag?

Simpel antwoord? Ja! Ik heb vaak binnen enkele weken plek. En, als je besluit met mij te gaan werken, krijg je ook direct toegang tot mijn online programma Liefdevol gezond. Dus terwijl je misschien eventjes moet wachten tot onze eerste afspraak, kan je al lekker aan de slag. Want als je eenmaal die keuze hebt gemaakt, wil je ook lekker genieten van die energie en gaan. 

Dat weet ik niet. Dat gaan we ervaren. Ik ben ervan overtuigd dat je kunt groeien in mijn traject. Of we alles oplossen, nee misschien niet. Gezondheid takes time. En ik durf wel te stellen dat ik je ga helpen meer balans te hebben, zodat je meer rust ervaart en lekkerder in je vel komt te zitten.

Vaak zegt zo’n klacht op zich niet zoveel, en is het belangrijk om naar het grotere plaatje te kijken. Wat zijn de triggers die zo’n klacht naar boven laten komen? Ben je bereid om je gezondheidsklachten als een disbalans van het geheel te zien? En daarmee aan de slag te gaan?

En wat wil je dan met het antwoord? Ga je zelf de therapeut uithangen? Je kijkt altijd met een andere bril naar jezelf dan dat ik doe. Waardoor je de belangrijke verbanden ook echt kunt missen. Dus als ik met jou een losse bloedtest doe, dan zul je je er nooit uit halen wat jou echt gaat helpen

Het kan in principe allebei! Mijn kantoor is in Utrecht en ik ontvang je hier het liefst. In ieder geval voor de eerste sessie zodat we samen de bloedtest kunnen doen. Is dit niet haalbaar? Ik heb vele trajecten volledig online gedaan en dit is net zo goed een feestje! 

Ps. Woon je in de Achterhoek, dan kan je ook terecht in Varsseveld wanneer ik in mijn  boshuisje ben! 

Jij bent de belangrijkste persoon in je leven. Kies je voor jezelf?

"Lijf in balans traject!”

€1495,- voor 6 maanden coaching
Betaling in 4 termijnen mogelijk
Liever geen coach traject? Kies dan voor:

Energie sessies!”

€495,- VOOR drie SESSIES (INCLUSIEF BLOEDTEST)