Hormonen in balans

Het online programma voor échte verandering in je (hormonale) gezondheid, waarbij we stoppen met pleisters plakken en klachten bij de kern aanpakken. Doei stress, prikkelbaarheid en vage klachten, hallo blij en energiek lijf! 

Die hormonen werken ook niet mee he..

De ene dag ben je poeslief en de volgende dag zit je weer met je handen in het haar van frustratie, schreeuw je het liefst de hele buurt bij elkaar en huil je om alle kattenfilmpjes op je telefoon.

En je bent moe. Hebt gruwelijke energiedipjes en om nou steeds gapend achter je pc te zitten werkt ook niet echt lekker voor je gemoedstoestand.

En het lijkt wel alsof die stress alleen maar toeneemt. Elke dag neem je je weer voor om nu toch echt die meditatie-app te gebruiken, maar van het idee alleen al wordt je eigenlijk al kriegel. 

En dan dat gewicht. Het lijkt wel alsof je al een kilo aankomt alleen al door te kijken naar die zak M&M’s.

Blame it on the hormones woman!

"Fix je hormonale balans, en voel je je 100x gezonder"

- Ellen geerlings -

Je hebt het nooit geleerd...

Toen ik me volledig uit balans voelde, was er zoveel frustratie! Elke keer weer opnieuw beslissen dat je nu echt voor jezelf gaat zorgen. Dat je het morgen anders gaat doen. Minder suikers, meer sporten en hup elke dag een salade moet ook lukken!

En we weten het zo goed he, wat gezond voor ons is. Toch? Dat hebben we toch wel geleerd? 

Niet dus. 

Anders had je wel geweten dat werkelijk álles in je gezondheid wel met je hormonen te maken heeft. En dat er heel wat knoppen zijn om aan te draaien. Dat het echt niet normaal is om zo moe te zijn en je zo k** te voelen. 

Gelukkig ben je hier terecht gekomen. Want met Hormonen in balans neem ik je mee in de wondere wereld van ons mooie vrouwenlijf. Hoe onze gezondheid werkt en wat jij kunt doen om je lekkerder te voelen. Praktisch, helder, compleet. 

Hormonen regelen zoveel meer dan je cyclus!

Hoe je slaapt, of je afvalt, waar je zin in hebt, je energie en al die choco-cravings. Het zijn allemaal hormonen. Om meer in balans te komen, heb je dus je lijf te begrijpen. Ben je daar klaar voor? 

Neem afscheid van:

En je zult..

Hormonen in balans

In dit online programma vind je 10 modules. En het grappige is, er is er maar eentje die écht over hormonen gaat. Al het andere heb je nodig om die hormonen te ondersteunen! 

 • Je leert wat een gezond voedingspatroon is.
 • Je gaat je lever meer ondersteunen (belangrijk voor het afbreken van hormonen!)
 • Je zult eindelijk begrijpen waarom dat ontspannen zo moeilijk is (en hoe dan wel) 
 • Je neemt jouw patronen onder de loep
 • En dit alles met een gezonde dosis zelfliefde

En dit is slechts een klein deel van het programma! Hormonen is balans is the whole package. En die heb je nodig, geloof me. Want als je maar naar 10% van je lijf kijkt, voel je je ook maar 10% beter. En we willen voor die 100% gaan, toch?  

Online programma "Hormonen in balans"

Zij gingen je voor..

Ik hoef niet streng te zijn…

“Mijn grootste eye-opener van het programma? Dat ik meer mag vertrouwen op mijn intuïtie en mag luisteren naar wat mijn lichaam me aangeeft.

Ik ben liefdevoller naar mezelf en mijn lichaam. Op momenten dat het niet lekker gaat, kijk ik veel meer naar wat ik op dat moment nodig heb ipv in de mopperstand te gaan omdat mijn lijf niet doet wat ik wil. “

Clarien

Onbewust gebeurt er een boel in je leven

Ellen brengt de info op een leuke, boeiende en enthousiaste manier. Je neemt de info toch bewust en onbewust mee in je leven. Doordat je weet wat de gevolgen (kunnen) zijn in je lijf, denk je bij sommige dingen: nee, beter een andere keuze maken! Verder vind ik het heel prettig dat ik nog altijd terug kan in de online leeromgeving.

Kristin

Ellen is verslavend!

“De kennis en het enthousiasme van Ellen is verslavend. Ik dacht dat ik al veel wist over voeding, maar nu heb ik een nog bredere kijk gekregen op mijn gezondheid. En vooral, dat mijn hele leefstijl mee mag doen. Mijn grootste inzicht is dat ik vaak eet vanuit vermoeidheid, en dat dit aanpakken mijn hele eetpatroon fijner maakt. Ook weet ik nu waarom ik zo vaak last van mijn buik heb. Heel waardevol!”

Twanny
EllenByMeral_0009-scaled.jpg

Hoe haal je zoveel mogelijk uit dit programma?

Een online programma vergt best wel wat van je. En mijn streven is natuurlijk dat jij ook daadwerkelijk resultaten gaat merken van je veranderingen. Ik heb hier 100% vertrouwen in, maar dan moet je me wel het volgende beloven:

Het is natuurlijk heerlijk om de video’s te bingen (en ze zijn allemaal lekker kort en praktisch, dus zeker bingewaardig!), maar daarmee zijn je hormonen natuurlijk nog niet geholpen.

Je haalt het meest uit het programma door te gaan doen.  Door wekelijks een moment voor jezelf te prikken om met de modules bezig te gaan. Door de opdrachten die je van mij krijgt daadwerkelijk te gaan oppakken en door lekker veel gebruik te maken van de coaching en van de Facebook groep! 

Want ik ben er, en ik support je. Als jij je laat zien. Deal?

Als je nog vragen hebt?

Oh, nee! Dit programma is geweldig voor elke vrouw die meer wilt halen uit haar leven en haar gezondheid. Dus of je nou worstelt met je PMS, veel moe bent of gewoon rete benieuwd bent hoe alles werkt, je gaat hier vinden wat je zoekt! 

 1. Let’s start with the basics
 2. Zo fix je je suikercravings
 3. Zeg vaarwel tegen die opgeblazen buik
 4. Leverpower: de sleutel tot het oplossen van hormonale klachten
 5. Vanaf nu weer lekker slapen
 6. Het geheim achter hormonale disbalansen
 7. Vanaf nu minder stress
 8. Dit helpt bij het doorbreken van patronen
 9. Een dosis zelfliefde voor je lijf
 10. Jouw hormoonboostplan voor de komende maanden

Zodra je je aanmeldt heb je direct toegang tot alle modules en video’s.

En om je te motiveren er lekker mee aan de slag te gaan, zal ik je de eerste maanden begeleiden. Door de coach sessies, via mail en natuurlijk in de Facebook community! 

Jazeker! In de Facebook community ben ik dagelijks aanwezig voor al jouw vragen, en je mag maar liefst een jaar lang aansluiten bij de coaching sessies! Waar we in een klein groepje lekker aan de slag gaan. 

De coach sessies zijn elke 1e woensdagavond van de maand van 20.00-21.00 uur, via Zoom. Soms zijn we eerder klaar, dit hangt af van de hoeveelheid vragen. De sessies worden ivm privacy niet opgenomen.

Vanaf aanmelding heb jij een jaar lang toegang tot het online programma en de Facebook community.

Daarnaast heb je ook een jaar lang mijn begeleiding tijdens de coach sessies en ik zal je motiveren via mail! 

Ik heb er inmiddels een sport van gemaakt om ook online je het gevoel te geven dat ik tegenover je zit. Dus maak je geen zorgen, het programma is nog steeds erg persoonlijk! En het is ook wel lekker toch, jouw tijd, jouw tempo? 

 

Online programma "Hormonen in balans"