Mijn Favorieten

Sinds enkele maanden heb ik een nieuw speeltje in bed liggen. Een speeltje waarmee ik elke ochtend binnen een minuut klaar ben. En nee, het is niet wat je denkt 😉 Want in tegendeel tot dat andere speeltje, kan je met deze wel degelijk zwanger worden! Of niet, de keuze is aan jou. Ik heb het over Daysy. Bestel jouw tracker nu met 10 euro korting, met de code Ellen15!

Koolhydraat arm, glutenvrij, bomvol vezels en goede mineralen (jodium!) en 100% natuur. Deze zeewierpasta van Seamore is al jaren mijn favoriet. Zo kan je met een gerust hart een lekker bord pasta eten zonder buikpijn. Oh enne, het smaakt niet naar vis 😉 Probeer het uit, je gaat geen spijt krijgen! Check ook de chips, wraps en zeewierbacon!

Voor de echt goede nachten vol diepe slaap is dit slaapmasker ideaal! Blijft perfect zitten en is lekker zacht. Ik ben er superblij mee! Met een slaapmasker creëer een duistere omgeving, waardoor je beter in je diepe slaap kunt komen. Zo herstel je ’s nachts goed en kan je fit en energie de dag beginnen.

Wil je jouw slaap optimaliseren? Het begint bij lekker wakker worden! Een wake-uplight bootst het zonlicht na, waardoor jouw bioritme optimaal kan functioneren. Ook de ‘in slaap val’ functie is een van mijn favorieten! Ik heb zelf deze wake-uplight en ben er elke dag nog blij mee.

Toen ik mijn cyclus volledig ging begrijpen, ging er een wereld voor mij open. Ik heb hierdoor niet alleen veel meer grip op mijn hormoonhuishouding, maar ik snap kleine ‘kwaaltjes’ ineens veel beter. Een must read voor elke vrouw, en eigenlijk ook voor elke man. Want je snapt ons ineens veel beter 😉

Een glutenvrij alternatief voor pasta, bomvol vezels én mineralen, dus super gezond! Proeft totaal niet naar de zee, ondanks dat het echt 100% zeewier is. 

Sommige linkjes op mijn favorieten pagina zijn affiliate. Dit betekent dat ik een kleine marge van jouw aankoop ontvang als je het product koopt via mijn link. Je merkt hier zelf niks van, het product is niet duurder dan wanneer je het direct via de webwinkel zou aanschaffen, maar je support mij hiermee. Bedankt!