Soms heb je geen zin om te koken. Je hebt geen tijd en eigenlijk ook geen energie. Een pizza halen of een pizza in de oven gooien kan dan heel verleidelijk zijn. Die oven doet z’n werk wel, ondertussen kan jij lekker op de bank bijkomen van de dag. Maar, hoe lekker de pizza ook kan smaken, veel energie ga je er niet van krijgen. Gevolg? Na de pizza voel je je eigenlijk helemaal niet beter.

Als je nou in dezelfde tijd, met weinig energie, een maaltijd op tafel zou kunnen zetten die je wel energie geeft en die ook nog echt fantastisch smaakt (en zelfs echt smaakt als comfort food, dat is wat we tenslotte op zo’n moment willen). Zou je daar dan voor gaan? Probeer dit eens uit!

Dit heb je nodig voor 1 portie:
  • 3 eieren
  • 50 gram baconreepjes
  • 200 gram spinazie
  • 3 rondjes zachte geitenkaas (zo’n 50 gram)
Zo maak je het:

Klop de 3 eieren op in een schaal. Bak de bacon in een koekenpan en voeg later de spinazie toe tot spinazie bijna geslonken is. Meng dit geheel in de schaal met het eiermengsel en doe dit terug in de pan om je omelet te bakken! Scheur de geitenkaas in stukjes en verdeel over je omelet. Deksel even op de pan, tot de eitjes gestold zijn, en klaar!

Geniet 🙂