Begin dit jaar kwam Linda op mijn pad. Linda heeft veel gezondheidsklachten, waarbij ze fysiek het meeste last heeft van chronische vermoeidheid en fibromyalgie. Ze komt al jaren voor massages bij mijn moeder en dit doet haar erg goed. Mijn moeder en ik hebben de handen ineen geslagen en een mooie samenwerking opgestart. We hebben verschillende gezondheidspakketten samengesteld, waarbij we laten zien dat de combinatie van aanraking via massage en voeding zeer waardevol is voor je gezondheid. Via deze weg ben ik met Linda begonnen en hebben we ontdekt hoeveel invloed haar voeding heeft op haar gezondheid:

3 maanden met Ellen

“Na een jaar bedlegerig te zijn geweest, was het voor mij tijd om weer opnieuw te beginnen. Maar hoe en waar begin je? Van mijn masseuse Monique de tip gekregen om bij de basis te beginnen, met voeding! Toen ik hier eenmaal van overtuigd was, heb ik Ellen gevraagd om mij hierin te ondersteunen.

Wat wist ik van voeding en hoe zag dat er voor mij uit? Net als  ieder ander, wist ik best wel wat goed voor je is of juist slecht. Maar was dat ook zo? Ik was gek op zoetigheid en at vaak maar 1 maaltijd per dag. Het zou een hele zware klus worden om dit te veranderen in een goed en gezond eetpatroon.

Ellen begon met een geruststellend gesprek waardoor ik al wat meer vertrouwen in mijzelf kreeg. Ook gaf ze een aantal voedingssupplementen mee. En ze beloofde me binnen twee weken al resultaat. Schoorvoetend begon ik aan dit nieuwe avontuur, niet wetende wat het mij zou brengen…..

“Ik ben een ander mens”

Na 3 maanden intensieve coaching en veelvuldig app- en belcontact, kan ik nu oprecht zeggen: “Ik ben een ander mens”.
Inderdaad na twee weken voelde ik me al een stuk beter. Mensen om me heen zagen dat aan me dat het beter ging. Mijn haar en huid zagen er een stuk gezonder uit. En als klap op de vuurpijl, ben ik ook nog eens 6 kilo lichter!!!! En dat allemaal doordat ik voldoende goede voeding eet en allemaal dingen die ik heel lekker vind. Inmiddels ben ik al weer langzaam aan het werk en ik voel me alleen maar sterker en beter worden. Ik ben Ellen dan ook enorm dankbaar voor haar begeleiding en steun.Linda, fibromyalgie- en reumapatient

Bent u ook toe aan een nieuw begin? Ik weet zeker dat Ellen je hierin heel goed zal ondersteunen.”

Linda

52 jaar, ME- en Fibromyalgiepatiënte.