“Zonder bloed geen leven”

EMB Bloedtest

Door onze bloedvaten stroomt het bloed dagelijks 7000 keer rond met een hele waardevolle lading.

Zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen vervoert het vasculaire systeem van orgaan tot orgaan, van cel naar cel.

Bloedtesten in de reguliere zorg kan bloedarmoede, ijzertekort en bepaalde infecties aan het licht brengen. Maar uit het bloed kan véél meer informatie gehaald worden! Een geheel andere (holistische) benadering van een bloedonderzoek kan belastingen én energetische Wifi voelen en zien we niet, maar het is er wel. En zo is het met alles, alles is energie! Dus ook in jouw lichaam, en daar wordt alles energetisch opgeslagen. Kleine frequenties waarop we met de test kunnen intunen. Net zoals een radio. Met een energetische test kan je op deze manier heel goed spotten waar de afwijkingen zijn, de disbalansen! Waar de radio net een beetje stoort, zeg maar. belastingen aantonen. De EMB test kan dit.

Een gezond en verrukkelijk leven begint bij zorgen voor jezelf. Maar waar te beginnen? Zijn er oorzaken voor je darmklachten, voor het slechte slapen of het futloze, moeie gevoel? De EMB test geeft ons inzicht!

Wifi voelen en zien we niet, maar het is er wel. En zo is het met alles, alles is energie! Dus ook in jouw lichaam, en daar wordt alles energetisch opgeslagen. Kleine frequenties waarop we met de test kunnen intunen. Net zoals een radio. Met een energetische test kan je op deze manier heel goed spotten waar de afwijkingen zijn, de disbalansen! Waar de radio net een beetje stoort, zeg maar. 

Een onderdeel van mijn coachingtraject is deze test. Een Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) een perfecte basis om jouw gezondheid te boosten, want we weten precies waar we mee aan de slag kunnen. Een prioriteitenlijstje, zeg maar. Zo kom je fysieke lekkerder in je vel te zitten, en weten we ook nog eens hoe het staat met je stresslevels, hormonen en andere zaken! Zo weten we niet alleen waar de oorzaak van jou klachten ligt, maar is ook helder waar we het beste kunnen beginnen. Ik kan jou effectiever helpen en jij kunt sneller resultaten boeken. 

Waarom een energetische bloedtest?*

Let op! Dit is dus geen reguliere bloedtest, geen letterlijke bloedwaarden en het vervang dus ook niet een regulier bloedonderzoek! 

Ook worden andere reguliere waardes gemeten en geanalyseerd zoals:

Hoe gaat de EMB test in zijn werk?

We doen deze test tijdens onze eerste sessie. Met een handige vingerprik neem ik wat druppels bloed af. Deze afname is snel gedaan en er is weinig bloed nodig. Je voelt er weinig van! Het bloed wordt vervolgens naar het lab gestuurd, geanalyseerd en twee tot drie weken later ontvang ik de uitslag. Op basis van deze uitslag gaan we samen werken aan jouw fysieke, mentale én emotionele gezondheid!

wat anderen zeggen

Aan het einde van de dag heb ik nog zoveel energie!

“De fibromyalgie beheerste mijn leven. Ik was altijd bezig met de pijn en sliep slecht. Nu vier maanden verder, stuiter ik soms door de kamer, omdat ik aan het einde van de dag nog zoveel energie heb! En het voelt zo heerlijk.”

Connie