Werk met Mij

Wat kan ik voor je betekenen?

Ik bied de combinatie die je niet vaak ziet. Mijn orthomoleculaire kennis combineer ik met aandacht voor jou en jouw leven.

Ik werk met je op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Daarmee gaan we samen aan de slag om je leefstijl te optimaliseren waardoor je jouw gezondheid kunt boosten en je jouw verrukkelijke leven kunt creëren!

Mijn ervaring als orthomoleculair therapeut helpt om je op het fysieke vlak te helpen, zodat je zeker weet dat je lichaam voldoende energie heeft om te doen wat jij wilt! Daarnaast kijken we naar het mentale en emotionele vlak, want je energielekken kunnen zomaar liggen op plekken waar je niet direct aan zou denken! Denk maar eens aan werk, de vorm van beweging die je hebt of een iets te druk sociaal leven. Ik heb in mijn coachingtrajecten al heel vaak mogen zien hoe mensen opbloeien bij het maken van de juiste keuzes op hun gevoel. Dát geeft pas energie!

En ik ben ervan overtuigd dat welke transformatie er ook voor jou ligt, het begint bij zorgen voor je lijf!

Ontdek je met me mee waar jouw energie winst ligt?

In het traject gaan we uit van het zelfhelend vermogen van je lijf. Oftewel, door te werken op fysiek, mentaal én emotioneel vlak, helpen we je lichaam een handje en voel jij je een stuk beter.

Misschien ben jij wel supergoed in het zélf veranderen van je leefstijl of heb je vooral een boel vragen en wil je eens checken of je huidige manier van leven past bij jouw gezondheid en eventuele klachten? Stuur gerust een berichtje!!

wat anderen zeggen

Ik heb veel meer energie, ben af van mijn fysieke klachten en als extra cadeautje… bijna 10 kilo lichter.

“Tijdens het traject heb ik enorm veel kennis opgedaan over voeding en de uitwerking hiervan op mijn lijf. Dit hielp mij enorm om mijn eigen gezonde voedingspatroon te vinden. Ellen vertelt boeiend en in begrijpelijke taal. Wat minstens net zo belangrijk is: ze maakt je nieuwsgierig, stimuleert en motiveert je, maar legt je geen restricties op. Ze spiegelt en laat de regie bij jou. En… héél belangrijk.. ze is gezellig en houdt van een grap. Al met al… alle ingrediënten voor goede steun en hulp bij een leuke ontdekkingstocht naar een nieuwe, lekkere en gezonde levensstijl. Het resultaat: ik heb veel meer energie, ben af van mijn fysieke klachten en als extra cadeautje.. bijna 10 kilo lichter :-)”

Daniëlle

Coachingtraject voor échte groei!

Laat me je helpen om voor de volle 100% te genieten van je lijf en gezondheid!

We nemen uitgebreid jouw gezondheid door. Wat zijn je klachten, waar loop je tegenaan en hoe kan voeding je helpen om de eerste stap te zetten naar meer energie? We doen dit onder andere door te beginnen met een bloedtest, die helpt om de prioriteiten voor jouw lijf te bepalen (lees hier meer over de bloedtest). Met mijn ervaring als orthomoleculair therapeut weet ik hier alles van en geef ik je in drie maanden alle tips en tricks op het gebied van voeding en supplementen om jouw energie te boosten.

Daarnaast werken we aan de volgende twee niveau’s, het mentale en emotionele vlak. Oftewel, wat is de invloed van je mindset en hoe speelt je gevoel hierin mee? We werken aan energielekken in je dagelijks leven, zodat je ze kunt herkennen en andere keuzes kunt maken. Ook gaan we aan de slag met voelen wat je nodig hebt. Wat geeft je lijf je eigenlijk allemaal aan?

Door je af te stemmen op je intuïtie heb je veel eerder door wanneer je batterij weer even opgeladen moet worden.

Samen gaan we aan het werk.

Je hoeft het niet alleen te doen. In onze coachingsessies en tijdens het contact tussendoor gaan we samen jouw leefstijl aanpakken! Volledig op jou afgestemd. 

Je leert in 4 of 8 maanden precies welke stappen jou gaan helpen om je fysieke, mentale en emotionele gezondheid te boosten. En ook op de dagen dat het tegenzit, dat je even geen zin hebt, hoef je het niet alleen te doen. Ik ben namelijk altijd beschikbaar voor jou! Via de app kan je me vragen stellen en vraag ik je regelmatig hoe het gaat! 

Ik maak gezondheid voor jou een tastbaar iets, wat je snapt en waar je wat mee kunt.

Ik maak het leuk om met jezelf aan het werk te gaan en ik ga je niet vermoeien met voedingspatronen die zo ver van je af staan dat je er hoe dan ook niet aan zult beginnen. Stap voor stap neem ik je mee zodat jij controle hebt over je energie, je voeding en daarmee over je fysieke en mentale gezondheid. Ik geef niet alleen advies in voeding, we nemen ook ontspanning, beweging, slaap en stress mee. Want deze pijlers gaan hand in hand met elkaar. Door te werken aan deze pijlers zal je het resultaat bereiken wat je wilt: meer energie, minder ‘leeg voelen’ en weer doen wat je wilt doen!

Na 4 maanden...

Dat wil jij toch ook?

“Energiesessies light!”

€475,- VOOR drie SESSIES (INCLUSIEF BLOEDTEST)

"Coachingtraject Basis!”

€1095,- voor 4 maanden coaching

“Coachingtraject Vip!”

€1695,- VOOR 8 maanden coaching
Vanaf 1 mei 2022 werk ik volledig online! Benieuwd hoe?
Ik wil jou graag leren kennen!

Hoe kan ik jou helpen?