Werk met Mij

Wat kan ik voor je betekenen?

Niet alleen de focus op voeding, op beweging of suppletie. Nee, ik kijk zoveel verder.  Mijn orthomoleculaire kennis combineer ik met aandacht voor jou en jouw leven. Want begint gezondheid niet daar? 

Ik geloof er heilig in dat gezondheid op zoveel meer lagen doorwerkt dan je nu misschien kunt bedenken. Daarom werk ik met je op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Want als we naar je lijf en leven kijken vanuit het complete plaatje, kunnen we er écht voor zorgen dat jij jouw verrukkelijke leven kunt creëren!

Met mijn ervaring als orthomoleculair therapeut starten we op het fysieke vlak, want uiteindelijk begint je gezondheid bij je lijf. 

En dat lijf vertelt je alles. Hoe je weer de energie kunt ervaren die je nodig hebt om de dingen te doen die je wilt doen. Hoe je voelt waar je behoefte aan hebt in plaats van dat de dagen langs je heen glijden. Waar jouw vuurtje van gaat branden. Waar jouw energielekken zitten en hoe je dit kunt omzetten in dat verrukkelijke leven vol gezondheid.

Ik heb in mijn coaching trajecten al heel vaak mogen zien hoe mensen opbloeien bij het maken van de juiste keuzes op hun gevoel. Dát geeft pas energie!

En ik ben ervan overtuigd dat welke transformatie er ook voor jou ligt, het begint bij zorgen voor je lijf!

Ontdek je met me mee waar jouw lijf behoefte aan heeft?

In het traject leer je weer te connecten met je lichaam. Door te samen te werken op fysiek, mentaal én emotioneel vlak, leer je op een positieve manier je gezondheid aan te pakken. Zo weet je hoe je jouw lijf kunt geven wat het nodig heeft, en zit jij vol energie.

wat anderen zeggen

Ik heb veel meer energie, ben af van mijn fysieke klachten en als extra cadeautje… bijna 10 kilo lichter.

“Tijdens het traject heb ik enorm veel kennis opgedaan over voeding en de uitwerking hiervan op mijn lijf. Dit hielp mij enorm om mijn eigen gezonde voedingspatroon te vinden. Ellen vertelt boeiend en in begrijpelijke taal. Wat minstens net zo belangrijk is: ze maakt je nieuwsgierig, stimuleert en motiveert je, maar legt je geen restricties op. Ze spiegelt en laat de regie bij jou. En… héél belangrijk.. ze is gezellig en houdt van een grap. Al met al… alle ingrediënten voor goede steun en hulp bij een leuke ontdekkingstocht naar een nieuwe, lekkere en gezonde levensstijl. Het resultaat: ik heb veel meer energie, ben af van mijn fysieke klachten en als extra cadeautje.. bijna 10 kilo lichter :-)”

Daniëlle

Coach traject voor échte groei!

Laat me je helpen om voor de volle 100% te genieten van je lijf en gezondheid!

We nemen uitgebreid jouw gezondheid door. Wat zijn je klachten, waar loop je tegenaan en hoe kan voeding je helpen om de eerste stap te zetten naar meer energie? We doen dit onder andere door te beginnen met een bloedtest, die helpt om de prioriteiten voor jouw lijf te bepalen (lees hier meer over de bloedtest). Met mijn jarenlange ervaring als coach weet ik inmiddels goed wat er nodig is voor jouw veranderprocessen en zal ik je tijdens de coaching begeleiden om je fysieke gezondheid te boosten.

Daarnaast werken we aan de volgende twee niveau’s, het mentale en emotionele vlak. Oftewel, wat is de invloed van je mindset en hoe speelt je gevoel hierin mee? We werken aan energielekken in je dagelijks leven, zodat je ze kunt herkennen en andere keuzes kunt maken. Je leert echt te ontspannen, zodat je lijf kan werken aan herstel. Ook gaan we aan de slag met voelen wat je nodig hebt. Wat geeft je lijf je eigenlijk allemaal aan?

Door je af te stemmen op je intuïtie heb je veel eerder door wanneer je batterij weer even opgeladen moet worden. En daarmee ga je samenwerken met je lijf, wat op alle vlakken in je leven doorspeelt. 

Samen gaan we aan de slag.

Je hoeft het niet alleen te doen. In onze coaching sessies en tijdens het contact tussendoor gaan we samen jouw ultieme gezondheid vinden! Volledig op jou afgestemd. 

Je leert in 4 of 8 maanden precies welke stappen jou gaan helpen om je fysieke, mentale en emotionele gezondheid te verhogen. En ook op de dagen dat het tegenzit, dat je even geen zin hebt, hoef je het niet alleen te doen. Ik ben namelijk altijd beschikbaar voor jou! Via de app kan je me vragen stellen en je ervaringen delen.

Ik maak gezondheid voor jou een tastbaar iets, wat je snapt en waar je wat mee kunt.

Ik maak het leuk om met jezelf aan het werk te gaan en ik ga je niet vermoeien met voedingspatronen die zo ver van je af staan dat je er hoe dan ook niet aan zult beginnen. Stap voor stap neem ik je mee.

Ik weet zeker dat je lichaam voldoende energie heeft om te doen wat jij wilt, als je kunt geven wat je lijf nodig heeft! Maar verder gaan we vooral voelen. Waar zitten je energielekken? Hoe ga jij om met stress? Waarin kies je voor jezelf en welke patronen loop je in vast? Je ultieme gezondheid zou zomaar eens op plekken kunnen liggen waar je niet direct aan zou denken…

Door weer samen te gaan werken met je lijf, zal je het resultaat bereiken wat je wilt: meer energie, minder ‘leeg voelen’ en weer doen wat je wilt doen!

Na ons coach traject...

Dat wil jij toch ook?

“Energiesessies light!”

€495,- VOOR drie SESSIES (INCLUSIEF BLOEDTEST)

"Coach traject Basis!”

€1195,- voor 4-6 maanden coaching

“Coach traject Vip!”

€1895,- VOOR 8-10 maanden coaching
Online, in Utrecht, én inVarsseveld. Contact maken kan overal!
Ik wil jou graag leren kennen!

Hoe kan ik jou helpen?