Therapeut

Je begint als therapeut met je praktijk, en dan?

Je hebt de opleidingen afgerond die je zo graag wilde, en je bent klaar om te gaan. Het liefst ga je morgen al aan de slag om de hele wereld te vertellen dat ze hun eigen gezondheid kunnen verbeteren! Al je kennis is klaar om jouw ideale klant te helpen. Maar toch kijk je naar een grotendeels lege agenda. Dat moet anders! Maar hoe doe je dat, hoe zorg je ervoor dat je daadwerkelijk cliënten kunt gaan helpen? 

Want naast het zijn van een goede therapeut, en het behalen van de papieren, ben je ook nog ondernemer. En het ondernemen is een vak apart. 

Ik heb binnen twee jaar tijd een succesvolle en winstgevende business neergezet, gericht op het orthomoleculaire vakgebied. En ook ik begon met nul klanten, en nul euro omzet. Twee jaar verder heb ik ruim 50 actieve cliënten en nog heel wat meer mensen mogen helpen naar een betere gezondheid. Ik heb niet alleen geleerd hoe je een goede therapeut kunt zijn, en je consulten zo kunt inrichten dat je de meeste waarde geeft aan je client, ik heb ook geleerd hoe een goede business te bouwen. Hoe te ondernemen. En dat ondernemen, dat vind ik fantastisch. Ik help jou graag als business coach én therapeut door middel van mijn 1-op-1 trajecten om ook jouw business neer te zetten en zo je prakijk te laten groeien! 

“Hoe zorg ik ervoor dat ik alle kennis die ik in me heb zó kan gebruiken
dat ik het maximale kan geven aan mijn klant?”

Loop jij als therapeut aan tegen het volgende?

 

–> Je wilt het liefst iedereen helpen, maar weet niet waar je jouw klanten vandaan moet halen. En wie is jou ideale klant? Waar ga je écht van aan?

–> Je hebt het idee dat er al zoveel therapeuten zijn, hoe kan jij je nou onderscheiden?

–> Je werkt enorm hard, maar vraagt je geregeld af of het niet effectiever en slimmer kan, hoe kan je groeien in omzet zonder je over de kop te werken?

–> Je voelt je vaak overweldigd door alles wat er moet gebeuren en ervaart daardoor weinig helderheid en focus. Hoe weet je wat op dit moment het meest prioriteit heeft?

–> De meeste therapeuten werken met consulten, maar je weet niet zeker of dit wel is hoe jij je business wilt runnen. Want vrijheid en een werk-privé balans is soms ver te zoeken!

–> Jij wilt nog veel meer impact maken, en écht een verschil maken in de wereld van gezondheid, maar hebt geen idee waar je moet beginnen.

 

In het Build your Business traject

Werken we samen aan het opzetten of verder uitbouwen van je praktijk. Je leert naast een keigoede therapeut, ook een keigoede ondernemer te zijn zodat jij de mensen gaat helpen die je wilt helpen! In een traject van 3 of 6 maanden gaan wij aan de slag zodat jij:

 • Een goede strategie neerzet voor een winstgevende praktijk waarin jij als therapeut precies doet wat je het leukst vindt!
 • Jouw ideale client ontdekt en weet hoe je deze aan kunt trekken

 • Ontdekt op welke manier jij nog effectiever en efficiënter kunt gaan werken, in je consulten en erbuiten!
 • Wordt uitgedaagd in jouw doelen en ambities en leert om buiten je comfortzone te denken, en zo je ondernemersskills verder ontwikkelt!
 • Jouw praktijk volledig op jouw manier groeit. Je de therapeut kunt zijn die je het liefst wilt zijn. Waardoor jouw business nog meer aansluit bij jouw leven en je werk/privé balans goed voelt

Aan  het  einde  van  onze  intensieve  samenwerking  heb  jij  duidelijk wat de strategie is om jouw praktijk te laten groeien en je werkt op de manier die het beste past bij jou. Je trekt de clienten aan die je het liefst wilt helpen en bent daarmee 100% op je plek. Je omzet stijgt, je je weet waar je groei ligt, je hebt een duidelijke focus. Je weet tenslotte hoe je jouw clienten aan moet trekken en vanuit rust en vertrouwen kunt werken. Niet alleen voor nu, maar ook in de toekomst. 

“Hier komt een review”

Terhi

Build your Business basic

 3 maanden traject
€1500,-

Aan het einde van dit traject heb je een duidelijke strategie en weet je precies hoe je als orthomoleculair therapeut het beste uit jezelf en je praktijk kunt halen!

Praktisch:

 • 6 coachingsessies van 1,5 uur
 • Het bouwen van een duidelijke strategie
 • Ontdekken van jouw ideale client
 • Inhoudelijke intervisie op de casussen van je client
 • Hoe werk je slimmer, sneller en efficienter?
 • Ruimte voor alle vragen, 24/7!

Build your business compleet 

6 maanden traject
€3000,-

Aan het einde van dit traject heb je een duidelijke strategie en weet je precies hoe je als orthomoleculair therapeut het beste uit jezelf en je praktijk kunt halen!

Praktisch:

 • 12 coachingsessies van 1,5 uur
 • Kick-off (halve dag) inclusief lunch
 • Het bouwen van een duidelijke strategie
 • Uitvoeren van de strategie, incl marketing en website
 • Sturen op cijfers zodat je jouw praktijk ziet groeien 
 • Ontdekken van jouw ideale client
 • Inhoudelijke intervisie op de casussen van je client
 • Hoe werk je slimmer, sneller en efficienter?
 • Ruimte voor alle vragen, 24/7!

  Plan je gratis therapeuten strategie sessie nu in!

  Wil  jij  ontdekken  hoe  jij  als therapeut jouw praktijk kunt laten groeien, zonder  in  tijd  of  vrijheid  te  hoeven  inleveren? In  een  gesprek  van  30  minuten  laat  ik  zien  waar  jouw  kansen  &  mogelijkheden liggen om niet alleen als therapeut maar ook als ondernemer te groeien!