Samenwerkingen

Ik werk samen met:

Daysy Nederland

De fertiliteitstracker zonder het gebruik van hormonen, het kan! Daysy helpt jou je cyclus tracken zodat je niet alleen je gezondheid een boost kunt geven zonder hormonen, maar ook inzicht kunt krijgen in jouw menstruele cyclus. Zo weet je precies op welke dagen je vruchtbaar bent (en wanneer dus niet). Meer weten? Ik heb er een uitgebreide blog over geschreven!

Met de code ELLEN15 krijg je 15 euro korting op je Daysy.

 

Live Puri

Een goede kwaliteit eiwitpoeder, die ook nog eens lekker smaakt. Ik was er al langer naar op zoek, en toen kwam ik op het pad van LivePuri. De eiwitpoeders van LivePuri zijn niet alleen ontzettend smaakvol maar bestaan ook nog eens uit hoogwaardige kwaliteit eiwitten. 100% vrij van vulmiddelen, smaakpoeders of conserveermiddelen, kwaliteit en puurheid staan voorop. Live Puri heeft als missie om met jou te werken aan een lichaam waarin je je lekker voelt. En daar sta ik vierkant achter. Lees maar eens hoe Maaike besloot LivePuri op te starten en ga vooral eens proeven!

Met de code ELLEN krijg je 15% korting op je bestelling (vanaf €22,50 en m.u.v. voordeelverpakkingen)

 

Funky Fat Foods

Een smakelijk en gezonde chocoladereep? Het kan! De chocolade van Funky Fat Foods is suikervrij, bomvol goede vetten en een werkelijke energieboost. Ik heb ze altijd in mijn koelkast liggen voor de lekkere trek en vooral white chocolate en coffee zijn favoriet! De smaak is heerlijk, en de kracht van de cacao zo intens dat je aan een paar blokjes genoeg hebt. Guilt-free snacking 😉

Met de code BLHSEB krijg je 10% korting op je bestelling bij Funky Fat Foods.