Samenwerking

Samenwerking

Groen op je bord groeit en ontwikkeld door mooie samenwerkingen. Ik werk graag samen met kleine bedrijven en zelfstandige ondernemers die net als ik passie hebben voor voeding en/of gezondheid. En juist vanuit verschillende vakgebieden naar het begrip gezondheid kijken! Ben je ZZP’er of heb je een klein bedrijf en zou je samen met mij willen groeien? Ik hoor heel graag van je!

Live Puri

Een goede kwaliteit eiwitpoeder, die ook nog eens lekker smaakt. Ik was er al langer naar op zoek, en toen kwam ik op het pad van LivePuri. De eiwitpoeders van LivePuri zijn niet alleen ontzettend smaakvol maar bestaan ook nog eens uit hoogwaardige kwaliteit eiwitten. 100% vrij van vulmiddelen, smaakpoeders of conserveermiddelen, kwaliteit en puurheid staan voorop. Live Puri heeft als missie om met jou te werken aan een lichaam waarin je je lekker voelt. En daar sta ik vierkant achter. Lees maar eens hoe Maaike besloot LivePuri op te starten en ga vooral eens proeven!

Met de code GROENOPJEBORD krijg je 15% korting op je bestelling. Altijd gratis verzending, en morgen al in huis.

 

 

Ruud van Erp personal training

Ik werk samen met Ruud van Erp, personal training. Meer informatie volgt! Wil je vast een kijkje nemen op zijn website?

Massagepraktijk Monique Geerlings

Het ondernemen zit in mijn bloed. Trots ben ik op de succesvolle massagepraktijk van mijn moeder. Haar kracht? De mens behandelen als een geheel van lichaam, gevoelens, gedachten, relaties en overtuigingen. Alles beïnvloedt elkaar en maakt jou wie je bent.

Een massage ondergaan is even stilstaan bij je lichaam, even rust in je hoofd, geraakt worden en iedere keer een stukje bewustwording.

Daarom hebben we de handen ineen geslagen en drie fijne pakketten samengesteld, waar voeding en ontspanning samenkomen. De pakketten bestaan uit intuïtieve massages van een uur en een persoonlijke coachingstraject afgestemd op jouw behoefte. Woon je in de omgeving van Arnhem? Kijk dan vooral even op haar website voor meer informatie!