Zakelijk

Jouw organisatie gezonder?

Bel me dan! Daar word ik namelijk erg blij van. Naast het prachtige werk om als orthomoleculair therapeut mensen te helpen met hun gezondheidsklachten, word ik ook helemaal gelukkig als ik met een groep aan de slag kan. Ik geef dan ook graag workshops en lezingen bij jou op de werkvloer en wanneer je mij uitnodigt als spreker garandeer ik jou en je publiek veel kennis met de nodige humor! Het resultaat? Een betere gezondheid, voor iedereen!

Een frisse kijk op gezondheid

Van een verlegen meisje met iets teveel kilo’s en gezondheidsklachten naar een positieve enthousiasteling met een gezond lijf. Ik heb het zef allemaal meegemaakt, en weet daarom heel goed hoe het voelt.

Ik ga stralen als ik mag praten over mijn passie, en een beetje wakker schudden doe ik ook graag. Mijn ervaring en kennis maakt dat ik de kracht van voeding en gezondheid makkelijk kan vertalen naar de praktijk. Want het heeft niet alleen zin als je ontdekt hoe het nou zit, maar ook hoe je kan veranderen.

  • Waarom is suiker zo verslavend?
  • Hoe kan je productiever zijn op de werkvloer?
  • Hoe vind je een balans in voeding?
  • Wat gaat jou écht energie geven voor de hele dag, op je werk én thuis?

Combineer een boel kennis met een vleugje levenservaring en je krijgt leuke, informatieve lezingen en workshops. Ik laat je anders naar voeding kijken, verpakt in de vorm die past bij jouw bedrijf of organisatie. Voor een ieder die nieuwsgierig is naar meer. 

Deze organisaties gingen je voor:

Is een frisse kijk op voeding, mindset en vitaliteit wat jouw organisatie nodig heeft? Ben je op zoek naar een leuke lezing, workshop of andere vorm van samenwerking? Neem dan contact op voor meer informatie!

Ik wil graag meer informatie over...