Samen gezond

Coachingtraject “Samen gezond”

Jarenlang was ik me er niet van bewust dat ik zoveel gewoonten had rondom voeding! Ik besefte me niet hoeveel invloed mijn omgeving, mijn opvoeding en mijn emoties wel niet hadden op mijn keuzes.

Door te ontdekken welke patronen en gewoonten een rol spelen in mijn voedingskeuzes én door te ontdekken waarom ik eigenlijk honger had, heb ik mijn voedingspatroon definitief weten aan te passen. Geen dieet meer, maar een voedingspatronen wat me rust geeft en blij maakt. En ik wil niets liever dan jou dit ook laten ervaren.

Ellen, Groen op je bord

Daar wil ik bij zijn!

Start 20 november 2019

In 10 weken rust in je hoofd en lekker gezond eten zonder stress!

 • Is eten voor jou ook altijd een ‘ding’?
 • Weet je eigenlijk niet echt wat voor jou gezonde voeding is?
 • En probeer je dus altijd maar vanalles, zonder resultaat?
 • Maar lukt het je niet om dit in je eentje vol te houden?

… Stop dan met deze eenzame en ingewikkelde reis!

Voeding is zo’n belangrijk onderdeel van ons leven! Van onze cultuur, van gezelligheid. We zoeken er onze troost in, we haten het als het zo verleidelijk is en we houden van de verbinding die het met zich mee brengt. We kunnen niet met, maar we kunnen zeker ook niet zonder. En dat zorgt ervoor dat eten ook best weleens wat onrust kan veroorzaken. Dat het je niet alleen maar energie geeft, maar dat het ook energie kost.

Veel momenten dat voeding je energie kost, hebben te maken met patronen. Patronen die komen van vroeger, die je hebt meegekregen. Maar ook patronen, of gewoonten, die je zelf hebt aangeleerd. Wanneer je deze patronen gaat ontdekken kan er zoveel veranderen. Want 95% van de dingen die je doet, doe je onbewust. En door net een beetje meer bewust te zijn, kan je relatie met voeding veranderen.

“Ellen is een hele fijne coach. Zonder te oordelen heeft ze me erg geholpen om mijn eigen manier te vinden om gezond te eten. Vooral met veel liefde voor mezelf, zonder strengheid of “moeten”. Vanuit plezier en lekker eten. Na dit traject heb ik een nieuwe basis gelegd. Een nieuwe manier van eten en omgaan met eten. Liefdevol en vol voeding voor zowel mijn lijf als geest. Door de hulp van Ellen is er iets wezenlijks veranderd in mij. Ik ben gelukkiger en heb meer energie.

Na 10 weken “Samen gezond” heb je:

 • Eindelijk duidelijk wat voor jou een gezond voedingspatroon is
 • Inzicht in energie, hormoonhuishouding en nog veel meer!
 • Balans in je voedingspatroon en bewust keuzes maken (en ja, ook chocolade hoort daarbij ;-))
 • Meer vertrouwen in je lijf en kan je zonder schuldgevoel weer genieten
 • Meer rust en positiviteit met voeding!
 • Likeminded mensen om je heen om ervaringen mee te delen en gemotiveerd te blijven

  Dat wil jij toch ook?

  Neem weer de controle over je eigen gezondheid!  Chocolade wordt niet minder lekker, verleidingen blijven bestaan. Maar in plaats van een boel stress, onbewuste patronen en misschien wel schuldgevoel, ga je tijdens dit traject meer begrijpen van je eigen gewoonten. En daardoor wordt de boel net even wat leuker.  

  Je leert niet alleen alles over je voedingsgewoonten en het veranderen van je patronen, maar we gaan ook daadwerkelijk aan de slag om je nieuwe patronen te verankeren. Uiteraard met de nodige humor. De wekelijkse opdrachten gaan je hierbij helpen. In een kleine groep leren we van elkaar in persoonlijke sfeer. En 24/7 staan we voor elkaar klaar in de groepsapp!

  2020 editie! De beste kickstart van het nieuwe jaar? Al in 2019 beginnen! 

  “Ellen is een heel fijne coach: oprecht, aandachtig en optimistisch. Ik heb veel geleerd in de drie maanden van het traject, er is eigenlijk zo weinig algemeen bekend over voeding, terwijl ik dacht dat ik best al veel wist! Ellen heeft me nog veel meer geleerd over voeding en energie, darmgezondheid en het belang van ontspanning. Ik ben er nog niet helemaal, maar ik heb zeker belangrijke stappen gezet die ik eerder jarenlang niet voor elkaar kreeg.”

   

  Vicky

  “Ellen is een hele fijne coach.  Zonder te oordelen heeft ze me erg geholpen om mijn eigen manier te vinden om gezond te eten. Vooral met veel liefde voor mezelf, zonder strengheid of “moeten”. Vanuit plezier en lekker eten. Mijn grootste eyeopener was om te beseffen dat ik meer wilde eten. Na 3 maanden heb ik een nieuwe basis gelegd. Een nieuwe manier van eten en omgaan met eten. Liefdevol en vol voeding voor zowel mijn lijf als geest. Het is mijn manier en ik had hier niet alleen kunnen komen.  Door de hulp van Ellen is er iets wezenlijks veranderd in mij. Ik ben gelukkiger en heb meer energie. Dankjewel voor je hulp Ellen.”

  Merel

  “Heeft me geholpen om de drempel over te stappen en zelf gezonde keuzes te maken. Daardoor meer energie, inzien dat oude patronen niet meer werken en handvaten om gezond vooruit te kunnen – zonder de paniek dat het bij 1x ´zondigen´ gelijk helemaal mis is.”

   

  Janneke

  Ellen maakt het veranderen van je levensstijl een feestje! Door positivisme, kijken naar de mogelijkheden en door de focus te leggen op de dingen die goed gaan ben ik een gezonde leefstijl écht leuk gaan vinden. Wat ik vooral geleerd heb is dat ik niet te streng voor mezelf moet zijn en dat ik wél in staat ben gezonde keuzes te maken.

   

  Rick

  “Coachingtraject “Samen gezond”

  In 10 weken een gezond voedingspatroon!
  • Persoonlijke groep voor inspiratie en motivatie
  • 3 live thema bijeenkomsten van 2 uur
  • Wekelijks online coachingsessie (altijd terug te kijken)
  • 24/7 support via app
  • Opdrachten voor thuis

  Normale prijs: €347,-

  Early bird? Boek nu voor €297,-
  (prijs is geldig tot 1 oktober)

  Maximaal aantal deelnemers: 8. 

  Start: woensdag 20 november 2019
  Locatie bijeenkomsten: Oudenoord 330, 3513 EX Utrecht
  Tijd: 19:30-21:30 uur

  Bijeenkomst 1: woensdag 20 november 2019
  Bijeenkomst 2: woensdag 18 december 2019
  Bijeenkomst 3: dinsdag 21 januari 2020

  Online coachingsessies: vanaf jouw laptop! 

  Daar wil ik bij zijn!

  Start 20 november 2019