ONLINE PROGRAMMA "SAMEN GEZOND!"

Wil jij jouw beeld van gezondheid
ook graag wat leuker?

Zodat je jouw lichaam het beste kunt geven,
je kunt stoppen met diëten, en je energieker en gezonder gaat voelen!

We starten donderdag 27 januari! Doe je mee?

Alleen het besluit nemen dat het nu
écht anders moet is niet de oplossing.

Iedere keer maar een dieet volgen  gaat je niet helpen…
Elke dag besluiten dat je écht stopt met snoepen gaat je niet helpen…
Iedereen week bedenken dat je elke dag gaat sporten gaat je niet helpen…

Je wordt elke keer weer ingehaald door de negativiteit. Duizend keer opnieuw beslissen dat je gezond gaat leven. Elke keer die valkuil van toch diëten, ook al weet je dat dit niet werkt. De constante behoefte aan zoetigheid blijft. Je worstelt met je energie, hebt de bekende dips na het eten en je voelt je schuldig dat het je niet lukt om die gezonde keuze  te maken. Waarom lukt het nou niet?

Er is jou simpelweg nooit geleerd hoe je met je lichaam moet samenwerken! 

Ik wil jou gaan leren om jouw lichaam te leren begrijpen. Zodat je uit de vicieuze cirkel kunt breken en kunt starten met lekker gezond leven. Want het heeft niets te maken met je wilskracht. Zolang als je simpelweg niet weet wat je lichaam daadwerkelijk nodig heeft is het ook onmogelijk om de juiste keuzes te maken.

Hoe meer je vanuit negativiteit wilt veranderen…
Hoe meer strijd er ontstaat en je het contact met je lichaam verliest.

En het is jouw taak om dit te doorbreken. Om te begrijpen hoe je lichaam in elkaar zit en om te leren herkennen waar je eigenlijk echt behoefte aan hebt. Zodat je niet elke keer weer opnieuw begint met  rigoureuze stappen, die toch nooit werken. Nee, we stoppen daarmee. En gaan doen wat wel werkt! Tijd voor actie!

"Mijn grootste eye-opener van het programma? Dat ik meer mag vertrouwen op mijn intuïtie en mag luisteren naar wat mijn lichaam me aangeeft. Ik ben liefdevoller naar mezelf en mijn lichaam. Op momenten dat het niet lekker gaat, kijk ik veel meer naar wat ik op dat moment nodig heb ipv in de mopperstand te gaan omdat mijn lijf niet doet wat ik wil. "

- clarien

Worstelen met het vinden van een gezonde leefstijl. Altijd maar 100% of helemaal niets. Streng al het ongezonde eten de deur uit en maar het niet kunnen volhouden. Herken je dat?

Ellen
brandingshoot

Denk jij gelijk: “het lukt mij toch niet om gezonder te gaan leven!” Snap ik hoor! Echter, hoe vaak heb je de poging al gewaagd om écht te begrijpen wat je nodig hebt?

Er is geen beter moment dan nu. Jouw gezondheid is het belangrijkst van alles. Je hebt maar één lijf, wees er lief voor. Aanmodderen, diëten en ‘het gewoon maar laten staan’ heb je geprobeerd. 

Maar echt snappen wat je lijf van je vraagt? Dat is een nieuwe stap. Het is tijd om te gaan samenwerken met je lijf, in plaats van alleen maar meer frustratie. En in dit programma ga je precies dat leren!

Ik zat ook in die positie. Voor mij was voeding jarenlang een strijd. Overgewicht, veel dieten, niet weten wat mijn lichaam eigenlijk echt nodig had. Het schreeuwde om de juiste voeding, maar ik kon het niet horen!

De hele dag moe, buikpijn. En ik maar denken dat het erbij hoorde. Nu weet ik gelukkig wel anders! 

Wat mij heeft geholpen?  Vrienden worden met mijn lichaam, zodat ik het met respect kon behandelen en het mij kon vertellen wat nodig was! 

square ellen

Leer jouw lichaam goed te begrijpen, en breng je gezondheid naar een next level! Dit programma geeft je alle inzichten die je nodig hebt om je gezondheid te snappen. Kom samen ontdekken hoe je weer het plezier kunt vinden. Het hoeft niet alleen!

Suikers waren mijn verslaving...

Ik weet precies hoe het is om de behoefte aan suikers niet te kunnen weerstaan. En zo ontzettend weinig energie te hebben. Ik was 20 kilo zwaarder, en verslaafd aan koolhydraten. Niet dat ik zo ongezond at, maar zo voelde ik me wel. Als kind vlogen de diëten mij al om de oren. Na mijn studententijd was ik altijd zo moe en had ik dagelijks buikpijn. Het was klaar.  

Ik weet hoe het is om overgewicht te hebben, om niet meer de energie te hebben en niet meer samen te werken met je lichaam. Ik weet ook hoe het is om dit gevoel wel weer te hebben, en het proces hiernaar toe eruit kan zien. En daar wil ik jou bij helpen.

Ik heb er 7 jaar over gedaan om mijn gezondheid terug te krijgen, en dit gun ik jou ook! Maar dan een stukje sneller 😉 

Ellen

Ga voor een gezond, krachtig en liefdevol leven!

LEER ALLES WAT BELANGrijk is voor jouw gezondheid zodat je vanuit positiviteit kunt samenwerken met je lichaam en nú al kunt starten met houden van.

Online programma samen gezond

10 weken samen aan de slag voor een gezond, krachtig en liefdevol leven! Zodat jij ook vol energie bent, een fijne relatie met eten hebt en je fit en gezond voelt!

betalen in drie termijnen

€ 97,-

• 10 weken lang samen aan de slag
• 8 coaching calls!
• 50+ video’s en naslagwerk
• Diverse opdrachten om gelijk lekker aan de slag te gaan
• Onbeperkt toegang tot het programma

10 weken samen gezond: €399,-

Nu voor €279,-

• 10 weken lang samen aan de slag
• 8 coaching calls!
• 50+ video’s en naslagwerk
• Diverse opdrachten om gelijk lekker aan de slag te gaan
• Onbeperkt toegang tot het programma

 

betalen in twee termijnen

€ 141,-

• 10 weken lang samen aan de slag
• 8 coaching calls!
• 50+ video’s en naslagwerk
• Diverse opdrachten om gelijk lekker aan de slag te gaan
• Onbeperkt toegang tot het programma

Wil je meer?

SAMEN GEZOND VIP!

Wil jij jouw gezondheid nu eens echt aanpakken? Met persoonlijke coaching, plan van aanpak en bloedtest met inzichten in vitaminen en mineralen, stress, darmen, hormonen, voeding en nog meer? Ik heb tijdens het programma 5 plekken beschikbaar voor een VIP traject: waarin wij samen aan de slag gaan! Alle aandacht voor jouw persoonlijke gezondheid.

betalen in drie termijnen

€ 218,-

Alles van het programma Samen gezond, en daarnaast:

EXTRA:

• 3x 1-op-1 coachingsessie van +/- 60 minuten*
• EMB bloedtest, inclusief plan van aanpak en uitgebreide uitleg

10 weken VIP samen gezond: €799,-

Nu voor €649,-

Alles van het programma Samen gezond en daarnaast:

EXTRA:

• 3x 1-op-1 coachingsessie van +/- 60 minuten*
EMB bloedtest, inclusief plan van aanpak en uitgebreide uitleg

betalen in twee termijnen

€ 327,-

Alles van het programma Samen gezond en daarnaast:

EXTRA:

• 3x 1-op-1 coachingsessie van +/- 60 minuten*
• EMB bloedtest, inclusief plan van aanpak en uitgebreide uitleg

*Zowel de EMB bloedtest als de coaching sessies doen we lekker online en zien er als volgt uit:

Sessie 1: Vooraf aan start programma, of in het begin van het programma. Uitgebreide persoonlijke intake, samen gerichte doelen stellen voor het programma én het afnemen van de bloedtest

Sessie 2: Halverwege het programma, hebben we de vervolg sessie. Hierin bespreken we je bloedtest. Ook ontvang je een persoonlijk plan van aanpak gericht op jouw gezondheid!

Sessie 3: Ongeveer een maand na afloop van het programma hebben wij nog een coaching sessie. Zo heb je nog een stok achter de deur én kunnen we je persoonlijk plan opvolgen!

Wat leer je allemaal?

Dit zijn je resultaten als je meedoet met het programma:

Gezond leven wordt moeiteloos

Van moeten naar willen, zonder dat je daarin teveel strijd ervaart. Het kan! Je leert je negatieve patronen los te laten en om te buigen naar positiviteit

Je krijgt zoveel meer energie

Waarom ben je moe en wat kan je daaraan doen? Ik vertel je het complete verhaal! Na dit programma weet jij wat je kunt doen om je energie te boosten

Je weet wat je lichaam nodig heeft

Welk voedingsstoffen zijn er, wat doen ze en hoe kan je ze binnen krijgen? Na dit programma snap je precies waarom je gezonder wilt eten!

Je weet alles over het functioneren van je lijf

Darmen, hormonen, je lever, ze komen allemaal voorbij! Na dit programma weet je precies hoe jouw lichaam in elkaar steekt. 

Je ontdekt hoe je patronen doorbreekt

Wat is er nodig om de verandering echt door te voeren? Hier staan we tijdens het programma uitgebreid bij stil zodat jij door die patronen kunt breken!

Je weet eindelijk welke voedingsstijl bij je past!

Intermittent fasting, koolhydraatarm, paloe, keto. Wat is nou goed? Je leert hoe dit allemaal werkt en wat het beste past bij jouw gezondheid! 

Waarom zou je zelf het wiel proberen uit te vinden, als ik je alle inzichten en tips geef die mij én mijn klanten hebben geholpen?

Ontdek hoe je lijf in elkaar zit én wat je kunt doen om op een liefdevolle manier samen aan de slag te gaan met je gezondheid in het online programma

"Samen gezond!"

Het online programma waarin je het niet alleen hoeft te doen. Met alle kennis die je nodig hebt om te werken aan een gezond, krachtig en liefdevol leven. Met persoonlijke coaching en alle aandacht voor jouw verhaal.  

Wat kan je allemaal verwachten in deze 10 weken...

GEZOND LEVEN

De eerste weken hebben we als thema: gezond leven. Je leert in de video’s alles over (jouw) optimale gezondheid. 

KRACHTIG LEVEN

Wat doen je hormonen, stress, ontspanning en je mindset met je gezondheid? Met video’s en opdrachten gaan we aan de slag!

LIEFDEVOL LEVEN

Omdat gezond leven een stuk leuker is als je dit met een flinke dosis zelfliefde doet, besteden we tijd aan dit thema. Zo kunnen we patronen doorbreken!

LIVE SESSIES

Gezondheid is voor iedereen anders! En daarom ben ik elke week beschikbaar voor al jouw vragen en voor verdieping tijdens de live sessies.

HECHTE COMMUNITY

Je bent niet alleen in jouw gezondheidsreis. Met gelijkgestemden ga je aan de slag. Dat is pas een dosis inspiratie en motivatie!

ONBEPERKT TOEGANG

Er is zoveel te leren en te ontdekken, en dit kan je doen in jouw tempo. De video’s en opdrachten zijn voor jou altijd toegankelijk!

KORTOM: ALLES WAT JE NODIG HEBT VOOR EEN GEZONDER, KRACHTIGER, EN LIEFDEVOLLER LEVEN!

Hoe werkt het online programma?

Belangrijk om te weten voor je met het programma start:

"Een programma vol enthousiasme. Ellen weet je te motiveren
en geeft je de ruimte om het op je eigen manier te doen!"

- marloes

Dit vinden anderen van het online programma...

Ik hoef niet streng te zijn…

“Mijn grootste eye-opener van het programma? Dat ik meer mag vertrouwen op mijn intuïtie en mag luisteren naar wat mijn lichaam me aangeeft.

Ik ben liefdevoller naar mezelf en mijn lichaam. Op momenten dat het niet lekker gaat, kijk ik veel meer naar wat ik op dat moment nodig heb ipv in de mopperstand te gaan omdat mijn lijf niet doet wat ik wil. “

Clarien

VIP optie is geweldig!

Ellen brengt de info op een leuke, boeiende en enthousiaste manier. Je neemt de info toch bewust en onbewust mee in je leven. Doordat je weet wat de gevolgen (kunnen) zijn in je lijf, denk je bij sommige dingen: nee, beter een andere keuze maken. Ik ben blij dat ik het VIP traject met Ellen ben begonnen, omdat ik daarmee precies weet hoe het voor mijn lijf is! Verder vind ik het heel prettig dat ik nog altijd terug kan in de online leeromgeving.

Kristin

Ellen is verslavend!

“De kennis en het enthousiasme van Ellen is verslavend. Ik dacht dat ik al veel wist over voeding, maar nu heb ik een nog bredere kijk gekregen op mijn gezondheid. En vooral, dat mijn hele leefstijl mee mag doen. Mijn grootste inzicht is dat ik vaak eet vanuit vermoeidheid, en dat dit aanpakken mijn hele eetpatroon fijner maakt. Ook weet ik nu waarom ik zo vaak last van mijn buik heb. Heel waardevol!”

Twanny

Je ideale gezondheid bereiken op jouw manier!


Na deze 10 weken weet jij alles over hoe jouw lichaam werkt, hoe het functioneert en wat jouw lichaam dus nodig heeft om dat gezonde, krachtige en liefdevolle leven te leiden.

Hierdoor zul je merken dat je je fitter voelt, dat je energieker bent, dat je het makkelijker vindt om je ideale gewicht te bereiken! Kortom, meer heb je niet nodig!

Inhoud programma

Van macronutriënten, tot vitaminen en mineralen. Je leert precies wat gezonde voeding nou eigenlijk is! Ook hebben we het vast over de frequentie van je maaltijden, wat is nou goed?  

Welke orthomoleculaire richtlijnen kan jij nu al toepassen om je gezonder te voelen? Ook leer je alles over de verschillende systemen van je lichaam, zoals je spijsvertering en je lever. 

Ben jij een vetverbrander of een suikerverbrander? Hoe dit werkt in je lichaam en hoe je de suikers makkelijker kunt laten staan leer je deze week!

Je hormonen regelen eigenlijk alles, van je energie tot je slaap tot je hongergevoel. Belangrijk dus om te snappen hoe dat werkt zodat je jouw hormoonhuishouding kunt optimaliseren.

Slechte slaper? Na deze week niet meer! Ontdek wat nodig is om goed te slapen en hoe jouw bioritme werkt. 

Dat het ervoor kan zorgen dat je aankomt bijvoorbeeld? Of dat het alle andere functies in je lijf onderdrukt? Leer hoe het werkt en wat je kunt doen om minder stress te ervaren 

Verschillende soorten honger, de invloed op je gelukssysteem en mildheid naar jezelf zijn de thema’s van deze week.

Waar komen jouw eetgewoonten vandaan en hoe kan je deze patronen doorbreken?

Waar wil je naartoe en wat wil je bereiken? Samen maken we een plan, waarin je vanuit samenwerking met je lichaam kunt gaan groeien. 

Misschien wel het belangrijkste thema. Hoe blijf je vanuit zelfliefde met je gezondheid bezig?

Online programma samen gezond

10 weken samen aan de slag voor een gezond, krachtig en liefdevol leven! Zodat jij ook vol energie bent, een fijne relatie met eten hebt en je fit en gezond voelt!

betalen in drie termijnen

€ 97,-

• 10 weken lang samen aan de slag
• 8 coaching calls!
• 50+ video’s en naslagwerk
• Diverse opdrachten om gelijk lekker aan de slag te gaan
• Onbeperkt toegang tot het programma

10 weken samen gezond: €399,-

Nu voor €279,-

• 10 weken lang samen aan de slag
• 8 coaching calls!
• 50+ video’s en naslagwerk
• Diverse opdrachten om gelijk lekker aan de slag te gaan
• Onbeperkt toegang tot het programma

 

betalen in twee termijnen

€ 141,-

• 10 weken lang samen aan de slag
• 8 coaching calls!
• 50+ video’s en naslagwerk
• Diverse opdrachten om gelijk lekker aan de slag te gaan
• Onbeperkt toegang tot het programma

Wil je meer?

SAMEN GEZOND VIP!

Wil jij jouw gezondheid nu eens echt aanpakken? Met persoonlijke coaching, plan van aanpak en bloedtest met inzichten in vitaminen en mineralen, stress, darmen, hormonen, voeding en nog meer? Ik heb tijdens het programma 5 plekken beschikbaar voor een VIP traject: waarin wij samen aan de slag gaan! Alle aandacht voor jouw persoonlijke gezondheid.

betalen in drie termijnen

€ 218,-

Alles van het programma Samen gezond, en daarnaast:

EXTRA:

• 3x 1-op-1 coachingsessie van +/- 60 minuten*
• EMB bloedtest, inclusief plan van aanpak en uitgebreide uitleg

10 weken VIP samen gezond: €799,-

Nu voor €649,-

Alles van het programma Samen gezond en daarnaast:

EXTRA:

• 3x 1-op-1 coachingsessie van +/- 60 minuten*
EMB bloedtest, inclusief plan van aanpak en uitgebreide uitleg

 

betalen in twee termijnen

€ 327,-

Alles van het programma Samen gezond en daarnaast:

EXTRA:

• 3x 1-op-1 coachingsessie van +/- 60 minuten*
• EMB bloedtest, inclusief plan van aanpak en uitgebreide uitleg

*Zowel de EMB bloedtest als de coaching sessies doen we lekker online en zien er als volgt uit:

Sessie 1: Vooraf aan start programma, of in het begin van het programma. Uitgebreide persoonlijke intake, samen gerichte doelen stellen voor het programma én het afnemen van de bloedtest

Sessie 2: Halverwege het programma, hebben we de vervolg sessie. Hierin bespreken we je bloedtest. Ook ontvang je een persoonlijk plan van aanpak gericht op jouw gezondheid!

Sessie 3: Ongeveer een maand na afloop van het programma hebben wij nog een coaching sessie. Zo heb je nog een stok achter de deur én kunnen we je persoonlijk plan opvolgen!

"Ik heb bij Ellen de 10-weken-cursus "Samen gezond" gevolgd. Een aanrader voor iedereen die in het woud van diëten, tegenstrijdige adviezen op internet en allerlei voedingshypes door de bomen het bos niet meer ziet. Doordat je met een groep bent versterk en steun je elkaar en houdt je elkaar een spiegel voor. Ellen wil haar kennis heel graag met je delen en doet dat zonder ingewikkelde termen, waardoor je begrijpt hoe en waarom je lichaam op eten reageert. Ellen zet je in je kracht door samen met jou te kijken naar wat goed gaat, in plaats van te roepen wat er allemaal niet 'mag'. Ik heb geleerd niet meer naar de cijfers op de weegschaal te kijken, maar naar mijn energieniveau!"

- simone

Is dit programma geschikt voor mij?

Natuurlijk heb je twijfels. En dat snap ik helemaal! Want je hebt al zoveel geprobeerd.. En er kan nog zoveel meer! Wat nou als ik je kleine stappen geef. Ben je dan bereid om elke dag een kleine stap met mij te zetten? de kracht zit ‘m namelijk in regelmatige kleine stappen. Dat heeft voor mij HET verschil gemaakt. Het zal je verrassen, maar een liefdevol gezond leven is dichterbij dan je denkt. 

Is online wel iets voor mij?

Wat maakt dat je twijfelt? Ben je ban dat hetgene waar jij tegenaan loopt en zo naar verlangt niet aan bod komt? Wees niet bang, er zijn een heleboel lieve deelnemers die je helpen. En ik? Ik zorg er persoonlijk voor dat jouw verlangen aan bod komt! Zodat ook jij een stappenplan hebt om mee aan de slag te gaan. 

wat als ik niet bij de live sessie kan zijn?

Geen zorgen! Alle live sessies worden opgenomen, waardoor je dit altijd terug kunt kijken op de momenten dat het je uitkomt. Dit geldt ook voor de video’s en opdrachten. Het is jouw gezondheid, dus doe het vooral op jouw tempo! Wel wil ik je uitdagen om de tijd vrij te maken in je agenda, alleen dat al is zorgen voor jezelf! 

Het is best een flinke investering

Als je financieel weinig ruimte hebt, kan dit best een spannende investering zijn. Natuurlijk heb je de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Probeer daarnaast te bedenken of de investering in jezelf misschien stiekem wel juist is wat je nodig hebt. Dat is al de eerste stap naar het samenwerken met je lichaam, toch?

is dit wel het juiste moment?

Ben je te druk? Heb je er de energie niet voor? Lukt het je nu toch niet om stappen te zetten?

Is dit jouw reden om nu niet te starten, lees deze excuses dan nog een keertje. Zijn dat juist niet de redenen waarom je gezonder zou willen leven? Heb je dit dan niet juist nodig? Zodat je meer energie hebt? JUIST nu is het juiste moment!

Online programma samen gezond

10 weken samen aan de slag voor een gezond, krachtig en liefdevol leven! Zodat jij ook vol energie bent, een fijne relatie met eten hebt en je fit en gezond voelt!

betalen in drie termijnen

€ 97,-

• 10 weken lang samen aan de slag
• 8 coaching calls!
• 50+ video’s en naslagwerk
• Diverse opdrachten om gelijk lekker aan de slag te gaan
• Onbeperkt toegang tot het programma

10 weken samen gezond: €399,-

Nu voor €279,-

• 10 weken lang samen aan de slag
• 8 coaching calls!
• 50+ video’s en naslagwerk
• Diverse opdrachten om gelijk lekker aan de slag te gaan
• Onbeperkt toegang tot het programma

 

betalen in twee termijnen

€ 141,-

• 10 weken lang samen aan de slag
• 8 coaching calls!
• 50+ video’s en naslagwerk
• Diverse opdrachten om gelijk lekker aan de slag te gaan
• Onbeperkt toegang tot het programma

Wil je meer?

SAMEN GEZOND VIP!

Wil jij jouw gezondheid nu eens echt aanpakken? Met persoonlijke coaching, plan van aanpak en bloedtest met inzichten in vitaminen en mineralen, stress, darmen, hormonen, voeding en nog meer? Ik heb tijdens het programma 5 plekken beschikbaar voor een VIP traject: waarin wij samen aan de slag gaan! Alle aandacht voor jouw persoonlijke gezondheid.

betalen in drie termijnen

€ 218,-

Alles van het programma Samen gezond, en daarnaast:

EXTRA:

• 3x 1-op-1 coachingsessie van +/- 60 minuten*
• EMB bloedtest, inclusief plan van aanpak en uitgebreide uitleg

10 weken VIP samen gezond: €799,-

Nu voor €649,-

Alles van het programma Samen gezond en daarnaast:

EXTRA:

• 3x 1-op-1 coachingsessie van +/- 60 minuten*
EMB bloedtest, inclusief plan van aanpak en uitgebreide uitleg

 

betalen in twee termijnen

€ 327,-

Alles van het programma Samen gezond en daarnaast:

EXTRA:

• 3x 1-op-1 coachingsessie van +/- 60 minuten*
• EMB bloedtest, inclusief plan van aanpak en uitgebreide uitleg

*Zowel de EMB bloedtest als de coaching sessies doen we lekker online en zien er als volgt uit:

Sessie 1: Vooraf aan start programma, of in het begin van het programma. Uitgebreide persoonlijke intake, samen gerichte doelen stellen voor het programma én het afnemen van de bloedtest

Sessie 2: Halverwege het programma, hebben we de vervolg sessie. Hierin bespreken we je bloedtest. Ook ontvang je een persoonlijk plan van aanpak gericht op jouw gezondheid!

Sessie 3: Ongeveer een maand na afloop van het programma hebben wij nog een coaching sessie. Zo heb je nog een stok achter de deur én kunnen we je persoonlijk plan opvolgen!