Aanbod

Wat kan ik voor je betekenen?

Ik bied de combinatie die je niet vaak ziet: orthomoleculaire kennis (en daarmee voeding- en leefstijladvies gericht op jouw gezondheid), met de mogelijkheid om dit samen daadwerkelijk te implementeren. Geen advies wat zó ver van je af staat dat je er nooit aan gaat beginnen. Maar begeleiding aangepast aan jou, zodat jij altijd zeker weet dat je het kunt. Vanuit een positiviteit werk ik samen met jou. Met als resultaat? Meer energie, weg gezondheidsklachten en dat terwijl je voeding alleen maar leuker bent gaan vinden! Je kunt dingen weer doen die je vroeger deed. Niet meer uitgeput op de bank maar vol energie voor jezelf en voor je gezin.

Ik heb inmiddels veel mensen mogen laten zien dat voeding een grote rol kan spelen in het verminderen van klachten gerelateerd aan spijsvertering, vermoeidheid, slecht slapen, niet lekker in je vel zitten en burnout. Laat me je vertellen hoe ik je kan helpen!

Als orthomoleculair therapeut ga ik uit van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Oftewel, door het lichaam op de juiste manier te ondersteunen in zowel voeding, beweging, ontspanning en het eventueel extra aanvullen van voedingsstoffen, helpen we het lichaam een handje en voel jij je een stuk beter.

Orthomoleculair consult (incl bloedtest):

 

Weet je geen raad meer wat je nou kan doen om je energieker te voelen en zoek je naar een plan van aanpak waar je zelf mee aan de slag kan? Dat kan!

Tijdens de eerste afspraak nemen we uitgebreid jouw gezondheid door. Wat zijn je klachten, waar loop je tegenaan en wat kan ik voor je betekenen? Met deze informatie kan ik je vast de eerste tips geven om mee aan de slag te gaan. Ook het afnemen van de EMB bloedtest doen we tijdens deze eerste afspraak. Ongeveer 2-3 weken later maken we de tweede afspraak waarbij we de uitslag van je bloedtest bespreken en waarbij ik een volledig plan van aanpak voor je klaar heb. Met dit plan van aanpak weet je precies wat je kunt doen om jouw gezondheid te verbeteren. 

Na ongeveer 6-8 weken plannen we vaak nog een vervolgafspraak in. Deze vervolgafspraken zijn losse sessies van een uur waarin we de voortgang bespreken en kijken welke stappen we nog moeten zetten. Meestal zijn 3-4 afspraken genoeg om jouw klachten aan te pakken, dit hangt echter volledig af van de klacht, de aanpak en natuurlijk jouw behoefte!

Belangrijk is dat je hierbij zelf aan de slag gaat. Je weet heel goed hoe je jouw patronen kunt veranderen en hebt er geen moeite mee om een plan van aanpak te volgen.

Daarnaast kan je bij mij altijd vragen stellen. Ik weet dat vragen pas komen als je thuis bent en de boel aan het verwerken bent. Waarom zou je dan moeten betalen voor alle vragen die je hebt? Nee, bij mij kan je altijd even mailen of appen met een vraag en dan antwoord ik ‘m met liefde. Gewoon, bij de prijs in. Ook ben ik flexibel, afspraken kunnen gewoon lekker online (ja, ook de bloedtest doe ik online) en ik zal ook tijdens de afspraak alle tijd voor je hebben.

 Na je investering in dit traject:

 • Heb je jouw voeding en leefstijl dermate omgegooid, dat je duidelijk verschil merkt in je gezondheid.
 • Weet je wat je moet doen om jouw gezondheidsklachten aan te pakken
 • heb je weer de energie om de dingen te doen die je graag wilt doen
 • Voel je je fitter, gezonder en gelukkiger
 • Zijn eventuele voedingstekorten herstelt
 • Kan je zelfstandig verder met hernieuwde focus in je gezondheid!

 

“Traject bij Ellen afgerond en ben nog altijd super blij met de resultaten! Gezondheidsklachten afgenomen, nieuwe inzichten gekregen en nog steeds zonder medicijnen voor mijn reuma, ben er heel blij mee! Wie weet ga ik in de toekomst nog nieuwe workshops van haar volgen!”

Terhi

Gezondheidstraject:

Wil je dolgraag aan de slag met je gezondheid, maar twijfel je of het je wel gaat lukken om je leefstijl en je voeding echt om te gooien? Wat nou als ik vertel dat ook jij dit kunt! Laat me je helpen om het plan van aanpak voor jouw gezondheidsklachten daadwerkelijk te integreren in je leven!

Samen gaan we 3 of 6 maanden aan het werk. Elke twee weken hebben we een afspraak waarin we het plan van aanpak stap voor stap gaan toepassen op jouw leven. Je leert in 12 weken waarom bepaalde voeding goed voor je is en wat de invloed hiervan is op je gezondheidsklachten. Je leert controle te nemen over je gezondheid, over jouw leven en jouw lijf. En ook op de dagen dat het tegenzit, dat je even geen zin hebt, hoef je het niet alleen te doen. Ik ben namelijk altijd beschikbaar voor jou! Via de app kan je me vragen stellen en vraag ik je regelmatig hoe het gaat!

Ik maak gezondheid voor jou een tastbaar iets, wat je snapt en waar je wat mee kunt. Ik maak het leuk om met jezelf aan het werk te gaan en ik ga je niet vermoeien met voedingspatronen die zo ver van je af staan dat je er hoe dan ook niet aan zult beginnen. Stap voor stap neem ik je mee zodat jij controle hebt over je voeding en daarmee over je gezondheid. Ik geef niet alleen advies in voeding, we nemen ook ontspanning, beweging, slaap en stress mee. Want deze pijlers gaan hand in hand met elkaar. Door te werken aan deze pijlers zal je het resultaat bereiken wat je wilt: meer energie, minder gezondheidsklachten en weer kunnen doen wat je wilt doen!

Na 3 maanden:

 • Heb jij je voedingspatroon en leefstijl écht omgegooid
 • Heb je meer energie, minder pijn en zijn gezondheidsklachten afgenomen
 • Kan je weer volop de dingen doen die je wilt doen. Of dit nou het huishouden is of eindelijk die marathon lopen!
 • Weet je precies waar je valkuilen liggen en hoe hiermee om te gaan
 • Heb je geleerd een balans te vinden en te houden in voeding en
 • Heb je door welke voeding je energie kost en welke energie oplevert.

Next level?

Gezondheid heeft tijd nodig. Mijn ervaring is dat het veranderen van een leefpatroon en het aanpakken van gezondheidsklachten duurzamer is bij een langdurige samenwerking. Bij het traject van 6 maanden doen we precies dat. We werken naast de eerste drie intensieve maanden nog drie maanden samen door om echt de fundering te leggen. We pakken in de eerste drie maanden voornamelijk gezondheidsklachten aan, en werken ondertussen uiteraard aan je mindset. In de laatste drie maanden hebben we elke maand nog een sessie waardoor er alle tijd is om je gezondheid te verbeteren én je nieuwe levensstijl volledig te omarmen.

Ook het gezondheidstraject is grotendeels online, lekker makkelijk vanuit huis! De eerste sessie, met uitgebreide intake en bloedtest doen we live.  

Ik leerde je 3 maanden geleden kennen, wat was ik radeloos, zoveel pijn en niemand die er iets mee kon. Op een zondagochtend stuurde ik je een berichtje en je reageerde al snel. Je wist me door je enthousiasme, je kennis en je warmte enthousiast te maken om mijn voedingspatroon radicaal om te gooien. En ook echt radicaal en wat ging ik in paniek om al die rare dingen die je voorstelde: groente als ontbijt, havermout eten, vis eten en ga zo maar door. En je kreeg me zover door met kleine stapjes steeds iets aan te passen. En nu is het gewoon heel normaal geworden en vind ik koken opeens weer leuk! Daarnaast veel minder last van mijn darmen, normale stoelgang, minder pijn, beter slapen en meer rust in mijn lijf. Dan kun ik toch alleen maar heel blij en dankbaar zijn dat jij op mijn pad kwam.  Bedankt voor alles!

Astrid

Zowel de losse consulten, de bloedtest en het gezondheidstraject doe ik gewoon lekker online!

Gezondheidssessie met EMB bloedtest

€285,-
(intake, consult en bloedtest)

 • Eerste sessie waarin jouw gezondheid in kaart wordt gebracht.
 • Inclusief EMB test voor een nóg gerichter plan
 • Orthomoleculair plan van aanpak gericht op jouw gezondheid (tweede sessie).
 • Vervolgsessies (€85) voor follow-up en verdere verdieping
 • Vragen tussendoor? Geen probleem!

Gewoon lekker online!

  Gezondheidstraject intensief 3 maanden

  €895,- voor 3 maanden
  (betaling in termijnen mogelijk)

  • Een intensief traject op voeding, gezondheid en mindset
  • Inclusief EMB test voor een nóg gerichter plan
  • Orthomoleculair plan van aanpak gericht op jouw gezondheid
  • Een coach die altijd voor je klaar staat!
  • Wekelijks een coachingsessie (lekker online)
  • 24/7 ruimte voor jouw vragen
  • Persoonlijk voedingsplan met lekkere recepten

  Meest gekozen!

   

   Gezondheidstraject intensief 6 maanden

   €1395,- voor 6 maanden
   (betaling in termijn mogelijk)

   • Een intensief traject op voeding, gezondheid en mindset
   • Inclusief EMB test voor een nóg gerichter plan 
   • Orthomoleculair plan van aanpak gericht op jouw gezondheid
   • Een coach die altijd voor je klaar staat!
   • 3 maanden lang wekelijks een coachingsessie, daarna maandelijks een sessie voor échte fundering.
   • EMB test aan het einde om te zien waar je staat
   • 24/7 ruimte voor jouw vragen
   • Persoonlijk voedingsplan met lekkere recepten

   Gewoon lekker online!

   Het kan zijn dat je aanvullende verzekering een deel van het traject vergoedt. Controleer bij je verzekering of dit zo is, check deze link voor een overzicht.

   Ik ben geregistreerd Orthomoleculair therapeut bij CAT Complementair: CM2961-01-01-20

   AGB-zorgverlenerscode 90-108294
   AGB-praktijkcode 900-67352

   Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Stuur me een berichtje!!