Aanbod

Wat kan ik voor je betekenen?

Ik bied de combinatie die je niet vaak ziet: orthomoleculaire kennis (en daarmee voeding- en leefstijladvies gericht op jouw gezondheid), waarmee je jouw energie kan boosten in combinatie met energiewerk. Daarmee kunnen we stappen zetten op fysiek, mentaal en emotioneel niveau! Mijn ervaring als orthomoleculair therapeut helpt om je op het fysieke vlak te helpen, zodat je zeker weet dat je lichaam voldoende energie heeft om te doen wat jij wilt! Daarnaast kijken we naar het mentale en emotionele vlak, want je energielekken kunnen zomaar liggen op plekken waar je niet direct aan zou denken! Ik heb in mijn coachingtrajecten al heel vaak mogen zien hoe mensen opbloeien bij het maken van de juiste keuzes op hun gevoel. Dát geeft pas energie! Ontdek je met me mee waar jouw energie winst ligt?

Zit je niet lekker in je vel? Moe, overspannen, leeg? Heb je geen idee welk voeding je energie geeft of zou je toch graag willen leren hoe je niet steeds uitgeput uit gesprekken komt? Boost je energie, want het kan ecth! 

Ik ga uit van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Oftewel, door te werken op fysiek, mentaal én emotioneel vlak, helpen we het lichaam een handje en voel jij je een stuk beter.

Boost je energie!

Weet je geen raad meer wat je nou kan doen om je energieker te voelen en zoek je naar een plan van aanpak waar je zelf mee aan de slag kan? Dat kan!

Tijdens de eerste afspraak nemen we uitgebreid jouw gezondheid door. Wat zijn je klachten, waar loop je tegenaan en hoe kan voeding je helpen om de eerste stap te zetten naar meer energie? Met mijn ervaring als orthomoleculair therapeut weet ik hier alles van en geef ik je in de eerste afspraak alle tips en tricks op het gebied van voeding en supplementen om jouw energie te boosten. 

In de volgende twee afspraken werken we aan de volgende twee niveau’s, het mentale en emotionele vlak. Oftewel, wat is de invloed van je mindset en hoe speelt je gevoel hierin mee? We werken aan energielekken in je dagelijks leven, zodat je ze kunt herkennen en andere keuzes kunt maken. Ook gaan we aan de slag met voelen wat je nodig hebt. Wat geeft je lijf je eigenlijk allemaal aan? 

Door je af te stemmen op je intuïtie heb je veel eerder door wanneer je batterij weer even opgeladen moet worden. 

Met deze 3 sessies van ongeveer een uur heb je de handvaten om zelf stappen te gaan zetten in het boosten van je energie. Je gaat hier vervolgens dus zelf mee aan de gang. Behoefte aan meer begeleiding en coaching? Kijk dan eens naar het energietraject! 

Daarnaast kan je bij mij altijd vragen stellen. Ik weet dat vragen pas komen als je ‘thuis’ bent en de boel aan het verwerken bent. Waarom zou je dan moeten betalen voor alle vragen die je hebt? Nee, bij mij kan je altijd even mailen of appen met een vraag en dan antwoord ik ‘m met liefde. Gewoon, bij de prijs in. Ook ben ik flexibel, afspraken kunnen gewoon lekker online en ik zal ook tijdens de afspraak alle tijd voor je hebben.

 Na je investering in dit traject:

 • Heb je duidelijk wat je op het gebied van voeding anders kunt doen
 • Herken je de energielekken in je dagelijks leven
 • Weet je hoe je kunt opladen zodat je energie stabieler is gedurende de dag
 • Heb je meer duidelijk je graag wilt doen
 • Kan je zelfstandig verder met hernieuwde energie!

 

“Traject bij Ellen afgerond en ben nog altijd super blij met de resultaten! Gezondheidsklachten afgenomen, nieuwe inzichten gekregen en nog steeds zonder medicijnen voor mijn reuma, ben er heel blij mee! Wie weet ga ik in de toekomst nog nieuwe workshops van haar volgen!”

Terhi

Energietraject:

Wil je dolgraag aan de slag met je energie, maar twijfel je of het je wel gaat lukken om je leefstijl en je voeding echt om te gooien? Wat nou als ik vertel dat ook jij dit kunt! Laat me je helpen om de energieboost ook daadwerkelijk te integreren in je leven!

Samen gaan we 3 of 6 maanden aan het werk. Elke week hebben we een online afspraak waarin we het plan van aanpak stap voor stap gaan toepassen op jouw leven. Je leert in 3 maanden precies welke stappen jou gaan helpen in meer energie. En ook op de dagen dat het tegenzit, dat je even geen zin hebt, hoef je het niet alleen te doen. Ik ben namelijk altijd beschikbaar voor jou! Via de app kan je me vragen stellen en vraag ik je regelmatig hoe het gaat!

Ik maak energie voor jou een tastbaar iets, wat je snapt en waar je wat mee kunt. Ik maak het leuk om met jezelf aan het werk te gaan en ik ga je niet vermoeien met voedingspatronen die zo ver van je af staan dat je er hoe dan ook niet aan zult beginnen. Stap voor stap neem ik je mee zodat jij controle hebt over je energie, je voeding en daarmee over je fysieke en mentale gezondheid. Ik geef niet alleen advies in voeding, we nemen ook ontspanning, beweging, slaap en stress mee. Want deze pijlers gaan hand in hand met elkaar. Door te werken aan deze pijlers zal je het resultaat bereiken wat je wilt: meer energie, minder energielekken en weer doen wat je wilt doen!

Na 3 maanden:

 • Heb jij je voedingspatroon en leefstijl écht omgegooid
 • Heb je meer energie, rust en balans in je leven
 • Weet je precies waar je valkuilen liggen en hoe hiermee om te gaan
 • Heb je geleerd een balans te vinden en te houden
 • Heb je door welke elementen in je leven je energie kosten en welke energie opleveren.

Next level?

Gezondheid heeft tijd nodig. Mijn ervaring is dat het veranderen van een leefpatroon en het aanpakken van gezondheidsklachten duurzamer is bij een langdurige samenwerking. Bij het traject van 6 maanden doen we precies dat. We werken naast de eerste drie intensieve maanden nog drie maanden samen door om echt de fundering te leggen. We pakken in de eerste drie maanden voornamelijk voeding aan, en werken ondertussen uiteraard aan je mentale en emotionele fundering. In de laatste drie maanden hebben we elke maand nog een sessie waardoor er alle tijd is om je nieuwe levensstijl volledig te omarmen.

Ook het energietraject online, lekker makkelijk vanuit huis! De eerste sessie, met uitgebreide intake doen we live.  

Ik leerde je 3 maanden geleden kennen, wat was ik radeloos, zoveel pijn en niemand die er iets mee kon. Op een zondagochtend stuurde ik je een berichtje en je reageerde al snel. Je wist me door je enthousiasme, je kennis en je warmte enthousiast te maken om mijn voedingspatroon radicaal om te gooien. En ook echt radicaal en wat ging ik in paniek om al die rare dingen die je voorstelde: groente als ontbijt, havermout eten, vis eten en ga zo maar door. En je kreeg me zover door met kleine stapjes steeds iets aan te passen. En nu is het gewoon heel normaal geworden en vind ik koken opeens weer leuk! Daarnaast veel minder last van mijn darmen, normale stoelgang, minder pijn, beter slapen en meer rust in mijn lijf. Dan kun ik toch alleen maar heel blij en dankbaar zijn dat jij op mijn pad kwam.  Bedankt voor alles!

Astrid

Zowel Boost je energie als het enerietraject doen we gewoon lekker online!

Boost je energie!

€225,-
(drie sessies)

 • Drie energiesessies gericht op fysiek, mentaal en emotioneel niveau
 • Leer je voeding aanpakken
 • Pak mindset, stress, slaap én hooggevoeligheid mee
 • Vragen tussendoor? Geen probleem!

Gewoon lekker online!

  Energietraject 

  €895,- voor 3 maanden
  (betaling in termijnen mogelijk)

  • Een intensief traject voor meer energie
  • Werken op fysiek, mentaal en emotioneel niveau
  • Daadwerkelijk aanpakken van jouw leefstijl, passend bij jou
  • Een coach die altijd voor je klaar staat!
  • Wekelijks een coachingsessie (lekker online)
  • 24/7 ruimte voor jouw vragen
  • 3 maanden aan de slag met als jouw coachingvraagstukken
  • Meest gekozen!

   Energietraject (6 mnd)

   €1395,- voor 6 maanden
   (betaling in termijn mogelijk)

   • Een intensief traject voor meer energie
   • Werken op fysiek, mentaal en emotioneel niveau
   • Daadwerkelijk aanpakken van jouw leefstijl, passend bij jou
   • Een coach die altijd voor je klaar staat!
   • Wekelijks een coachingsessie (lekker online)
   • 24/7 ruimte voor jouw vragen
   • 6 maanden lang aan de slag met al jouw coachingsvraagstukken

   Gewoon lekker online!

   Het kan zijn dat je aanvullende verzekering een deel van het traject vergoedt. Controleer bij je verzekering of dit zo is, check deze link voor een overzicht.

   Ik ben geregistreerd Orthomoleculair therapeut bij CAT Complementair: CM2961-01-01-20

   AGB-zorgverlenerscode 90-108294
   AGB-praktijkcode 900-67352

   Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Stuur me een berichtje!!