Aanbod

Wat kan ik voor je betekenen?

Ik bied de combinatie die je niet vaak ziet. Mijn orthomoleculaire kennis combineer ik met aandacht voor jou en jouw leven. Ik werk met je op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Daarmee gaan we samen aan de slag om je leefstijl te optimaliseren waardoor je jouw gezondheid kunt boosten en je jouw verrukkelijke leven kunt creëren!

Mijn ervaring als orthomoleculair therapeut helpt om je op het fysieke vlak te helpen, zodat je zeker weet dat je lichaam voldoende energie heeft om te doen wat jij wilt! Daarnaast kijken we naar het mentale en emotionele vlak, want je energielekken kunnen zomaar liggen op plekken waar je niet direct aan zou denken! Denk maar eens aan werk, de vorm van beweging die je hebt of een iets te druk sociaal leven. Ik heb in mijn coachingtrajecten al heel vaak mogen zien hoe mensen opbloeien bij het maken van de juiste keuzes op hun gevoel. Dát geeft pas energie!

En ik ben ervan overtuigd dat welke transformatie er ook voor jou ligt, het begint bij zorgen voor je lijf! Ontdek je met me mee waar jouw energie winst ligt?

In het traject gaan we uit van het zelfhelend vermogen van je lijf. Oftewel, door te werken op fysiek, mentaal én emotioneel vlak, helpen we je lichaam een handje en voel jij je een stuk beter.

Misschien ben jij wel supergoed in het zélf veranderen van je leefstijl of heb je vooral een boel vragen en wil je eens checken of je huidige manier van leven past bij jouw gezondheid en eventuele klachten? Check dan eens de gezondheidsessies!

“Ellen maakt het veranderen van je levensstijl een feestje! Door positivisme, kijken naar de mogelijkheden en door de focus te leggen op de dingen die goed gaan ben ik een gezonde leefstijl écht leuk gaan vinden. Wat ik vooral geleerd heb is dat ik niet te streng voor mezelf moet zijn en dat ik wél in staat ben gezonde keuzes te maken. Ik heb geen hoofdpijn meer, slaap veel beter en zit lekkerder in mijn vel. En daardoor ben ik ook flink wat kilo’s kwijt!”

Rick

Energietraject:

 • Zit je niet lekker in je vel? Geen puf om te doen wat je wilt omdat je de energie mist?
 • Wil je graag goed voor jezelf zorgen en de positieve balans vinden in je gezondheid, maar weet je die spiraal niet te doorbreken?
 • Heb jij ook het idee dat je meer kunt halen uit je leven maar weet je niet waar te beginnen?

Laat me je helpen om voor de volle 100% te genieten van je lijf en gezondheid!

We nemen uitgebreid jouw gezondheid door. Wat zijn je klachten, waar loop je tegenaan en hoe kan voeding je helpen om de eerste stap te zetten naar meer energie? We doen dit onder andere door te beginnen met een bloedtest, die helpt om de prioriteiten voor jouw lijf te bepalen (lees hier meer over de bloedtest). Met mijn ervaring als orthomoleculair therapeut weet ik hier alles van en geef ik je in drie maanden alle tips en tricks op het gebied van voeding en supplementen om jouw energie te boosten.

Daarnaast werken we aan de volgende twee niveau’s, het mentale en emotionele vlak. Oftewel, wat is de invloed van je mindset en hoe speelt je gevoel hierin mee? We werken aan energielekken in je dagelijks leven, zodat je ze kunt herkennen en andere keuzes kunt maken. Ook gaan we aan de slag met voelen wat je nodig hebt. Wat geeft je lijf je eigenlijk allemaal aan?

Door je af te stemmen op je intuïtie heb je veel eerder door wanneer je batterij weer even opgeladen moet worden.

Al 150+ mensen mogen helpen naar een lekker fit en energiek leven!

Samen gaan we 3 maanden aan het werk. Elke week hebben we een online afspraak waarin we alles stap voor stap gaan toepassen op jouw leven, de prioriteiten hierin bepaal jij! Je leert in 3 maanden precies welke stappen jou gaan helpen om je fysieke en mentale gezondheid te boosten. En ook op de dagen dat het tegenzit, dat je even geen zin hebt, hoef je het niet alleen te doen. Ik ben namelijk altijd beschikbaar voor jou! Via de app kan je me vragen stellen en vraag ik je regelmatig hoe het gaat!

Ik maak gezondheid voor jou een tastbaar iets, wat je snapt en waar je wat mee kunt. Ik maak het leuk om met jezelf aan het werk te gaan en ik ga je niet vermoeien met voedingspatronen die zo ver van je af staan dat je er hoe dan ook niet aan zult beginnen. Stap voor stap neem ik je mee zodat jij controle hebt over je energie, je voeding en daarmee over je fysieke en mentale gezondheid. Ik geef niet alleen advies in voeding, we nemen ook ontspanning, beweging, slaap en stress mee. Want deze pijlers gaan hand in hand met elkaar. Door te werken aan deze pijlers zal je het resultaat bereiken wat je wilt: meer energie, minder ‘leeg voelen’ en weer doen wat je wilt doen!

Na 3 maanden:

 • Heb jij je voedingspatroon en leefstijl écht omgegooid
 • Heb je meer energie, rust en balans in je leven
 • Weet je precies waar je valkuilen liggen en hoe hiermee om te gaan
 • Heb je geleerd een balans te vinden en te houden
 • Heb je door welke elementen in je leven je energie kosten en welke energie opleveren.

Dat wil jij toch ook? 

Ik leerde je 3 maanden geleden kennen, wat was ik radeloos, zoveel pijn en niemand die er iets mee kon. Op een zondagochtend stuurde ik je een berichtje en je reageerde al snel. Je wist me door je enthousiasme, je kennis en je warmte enthousiast te maken om mijn voedingspatroon radicaal om te gooien. En ook echt radicaal en wat ging ik in paniek om al die rare dingen die je voorstelde: groente als ontbijt, havermout eten, vis eten en ga zo maar door. En je kreeg me zover door met kleine stapjes steeds iets aan te passen. En nu is het gewoon heel normaal geworden en vind ik koken opeens weer leuk! Daarnaast veel minder last van mijn darmen, normale stoelgang, minder pijn, beter slapen en meer rust in mijn lijf. Dan kan ik toch alleen maar heel blij en dankbaar zijn dat jij op mijn pad kwam. Bedankt voor alles!

Astrid

Sessie “Jouw gezondheid!”

€125,- voor uitgebreide gezondheidssessie

 • Stel al je vragen op het gebied van gezondheid!
 • Een uitgebreide sessie van 75 minuten waarin we jouw gezondheid onder de loep nemen. Ik neem alle tijd voor je!
 • Tips en tricks ontvangen op het gebied van jouw fysieke, mentale en emotionele gezondheid, zodat jij met je gezondheidsvragen aan de slag kunt. 
 • Vervolgsessie om je stappen te bespreken? Dat kan! 

  Sessie “Jouw gezondheid extra!”

  €325,- voor twee sessies
  (inclusief bloedtest)

  • Zelf aan de slag gaan met je gezondheid, met behulp van een persoonlijk plan van aanpak.
  • Een uitgebreide intake van ruim 75 minuten waarin we jouw gezondheid onder de loep nemen.
  • Vervolgsessie van 60 minuten. 
  • Een EMB bloedtest, waarmee we precies weten wat voor jouw lijf belangrijk is!
  • Een persoonlijk plan gericht op voeding, beweging, ontspanning en suppletie.
  • Vragen? Dat mag altijd!

   Traject “Boost je energie!”

   €995,- voor 3 maanden coaching

   • Een intensief coachingtraject gericht op jouw gezondheid
   • Werken op fysiek, mentaal en emotioneel niveau
   • Een EMB bloedtest, waarmee we precies weten wat voor jouw lijf belangrijk is!
   • Het analyseren en aanpakken van voedingspatronen
   • Optimaliseren van je energie, zodat je lekker in je vel zit
   • Ontdekken wat de invloed is van emoties, mindset en gedachten op je gezondheid
   • Wekelijks een online coachingsessie van 30 minuten of tweewekelijks een live sessie van 60 minuten. Kan allemaal!
   • 24/7 ruimte voor jouw vragen
   • 3 maanden waarin je 100% voor jezelf kiest!

    Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Stuur me een berichtje!!