Workshop "alles over suikers" nú met mealplan!

Ben je die eeuwige behoefte
aan suikers ook zo zat?

Leer wat suikers zijn, wat ze nu écht doen in je lijf
en ontdek wat jij kunt doen om de patronen te doorbreken!

Alleen maar besluiten suikers
te laten staan is niet de oplossing.

Daarmee wordt de behoefte naar suikers vaak alleen maar groter! De constante behoefte aan zoetigheid blijft. Je worstelt met je energie, hebt de bekende dips na het eten en je voelt je schuldig dat het je niet lukt om die suikers te laten staan.. Als anderen het makkelijk lijkt te lukken, waarom kan jij dan het patroon niet doorbreken? 

Ik denk dat dit komt omdat je niet weet hoe. Welke vicieuze cirkel je ook in zit, het gaat pas echt lukken om er uit te breken als je snapt hoe je lichaam nou eigenlijk werkt. Want wat als ik je vertel dat het niet veel te maken heeft met jouw wilskracht? Je wilt het patroon doorbreken, maar je weet niet hoe. En ik snap dat volledig, want als je uitgeput op de bank ploft na een lange dag dan zijn die suikers zo verleidelijk. 

Hoe meer je nee zegt tegen die suikers…
hoe meer die chocoladereep je roept vanuit de kast

En daarom is het jouw taak om dit te doorbreken. Om te begrijpen hoe je lichaam in elkaar zit en om te leren herkennen waar je eigenlijk echt behoefte aan hebt! Het is niet jouw schuld, het is de biologie die onze behoefte aan zoetigheid zo sterk maakt. Al helemaal wanneer je moe bent! Tijd voor actie! 

Worstelen met het vinden van een gezonde leefstijl. Altijd maar 100% of helemaal niets. Streng alles de deur uit en dat niet volhouden. Herken je dat?

Samen gezond
Groenopjebord-153

Denk jij gelijk: “het lukt mij toch niet om het te laten staan?” Snap ik hoor! Echter, hoe vaak heb je de poging al gewaagd om echt te begrijpen wat je nodig hebt?

Er is geen beter moment dan nu. Jouw gezondheid is het belangrijkst van alles. Je hebt maar één lijf, wees er lief voor. Aanmodderen, diëten en ‘het gewoon maar laten staan’ heb je geprobeerd. 

Maar echt snappen wat je lijf van je vraagt? Dat is een nieuwe stap. Het is tijd om te gaan samenwerken met je lijf, in plaats van alleen maar meer frustratie. En deze workshop geeft je een duwtjes in de juiste richting. 

Doordat je gaat snappen waar de behoefte aan suikers vandaan komt… kan je tenminste écht je patronen veranderen, en met de tips in de workshop weet je precies hoe!

Suikers waren mijn verslaving...

Ik weet precies hoe het is om de behoefte aan suikers niet te kunnen weerstaan. En zo ontzettend weinig energie te hebben. Ik was 20 kilo zwaarder, en verslaafd aan koolhydraten. Niet dat ik zo ongezond at, maar zo voelde ik me wel. Als kind vlogen de diëten mij al om de oren. Ik heb er 7 jaar over gedaan om mijn modus te vinden, en niet alleen mijn suikerbehoefte te verminderen maar vooral mij gezonder en fitter te voelen! En dit gun ik jou ook! Je hoeft er geen 7 jaar over te doen. Ik vertel je in de workshop wat ik gedaan heb om mijn modus te vinden en hoe ik dit doe met mijn klanten. 

Ik heb er 7 jaar over gedaan om me gezonder en fitter te voelen, en dit gun ik jou ook! Maar dan een stukje sneller 😉 

Ellen_klein-32

Wat leer je allemaal?

Dit is wat je allemaal gaat ontdekken tijdens de workshop:

Wat zijn suikers eigenlijk?

Waar zitten suikers in, hoe herken je ze en zijn koolhydraten nou ook suikers?

Wat doen suikers met je lijf?

Wat gebeurt er in je lichaam wanneer je suikers eet, van mond tot kont? 

Waarom ben je zo moe?

Hoe suikers invloed hebben op je hormoonhuishouding, en op je energie! 

Wat kan je doen?

Ik geef je mijn 5 tips die zowel mij als mijn klanten hebben geholpen!

Hoe doorbreek je patronen?

Wat is er nodig om de verandering echt door te voeren, waar wil je beginnen?

Hoe kook je makkelijk én gezond?

Ontdek mijn favoriete recepten! Gemakkelijk en orthomoleculair proof! 

Waarom zou je zelf het wiel proberen uit te vinden, als ik je alle inzichten en tips geef die mij én mijn klanten hebben geholpen?

Ontdek hoe je lijf in elkaar zit én wat je kunt doen om de behoefte aan suikers te weerstaan in de online workshop

Alles over suikers

Een online workshop, gewoon te volgen vanaf je bank. Waarin je alles leert over de invloed van suikers op je gezondheid. Waarom ben je zo moe? Waarom word je hangry als je niet op tijd eet? En als je snapt waarom, dan kan je ook aan de slag! Ik geef je mijn 5 tips! 

Wat kan je allemaal verwachten...

WORKSHOP

Een online workshop van 45 minuten waarin ik je meeneem in de wereld van suikers. Kijk wanneer je wilt en kijk zo vaak als je wilt! 

SAMENVATTING

Was het allemaal wat veel of wil je graag nog eens teruglezen hoe het zat? Je ontvang direct ook een samenvatting in je mail!

BONUS: MEALPLAN

Omdat leren over gezondheid leuk is, maar doen nog veel leuker, heb ik nu een mealplan voor je als bonus met mijn favo recepten! 

KORTOM: MEER RUST IN JE VOEDINGSPATROON, FITTER VOELEN EN EEN BETERE GEZONDHEID!

ontvang deze bonus

wanneer je nu inschrijft!

Leuk dat je dan minder suikers wilt eten, maar wat ga je dan ontbijten? Of wat maak je voor lunch? Ik heb mijn favoriete recepten gebundeld, voor zowel je ontbijt, lunch én avondeten. Je krijgt zelfs wat heerlijke recepten voor tussendoortjes. Allemaal zonder suiker, gluten, koemelk, orthomoleculair proof en super lekker! 

Oh, en ik ben geen kok die 100 ingredienten gebruikt. Ik hou het graag snel en simpel. En dat zijn mijn recepten dus ook! 

"Een workshop vol enthousiasme. Ellen weet je te motiveren
en geeft je de ruimte om het op je eigen manier te doen!"

- marloes

WORKSHOP
"ALLES OVER suikers

€ 24,95

Dit vinden anderen van de workshop...

Ik snap nu de rol van suikers..

“Tijdens haar workshop heeft Ellen vol energie en down-to-earth verteld over wat suiker is, en wat suiker met je lichaam doet. Wat ik geleerd heb? Dat suiker niet mijn vriend maar ook zeker niet mijn vijand is.” 

Marc

Na een paar dagen al minder moe!

“Na je workshop de tussendoortjes laten staan in de middag. Wat een verschil zeg! Binnen een week merkte ik dat ik minder moe thuis kwam na een dag werken. En dit zet door. Ik merk dat ik beter slaap, uitgeruster wakker word, energieker ben en daardoor is het makkelijker om voor mezelf de juiste keuzes te maken.”

Jeannette

Leuke workshop over suikers!

“Leuke workshop over suikers! Toch weer meer te weten gekomen over suikers en wat deze doen met je lichaam/ Wat ik ook fijn vond is dat je niet een bepaalde richting wordt opgestuurd maar dat het vooral meer snappen van je lijf is, zodat je gewoon zelf je eigen weg kunt vinden.”

Marja

KORTOM: MEER RUST IN JE VOEDINGSPATROON, FITTER VOELEN EN EEN BETERE GEZONDHEID!

Dus, lukt het je niet om die zoetigheid te laten staan? Doorbreek dan nu je patronen en ga voor een fitter en gezonder leven! 

Workshop
"Alles over suikers

€24,95