Eindelijk die hormonale balans!

Van dat korte lontje, altijd moe en maandelijkse klachten naar blij, hormonaal in balans en gezond.

Zin om te ontdekken hoe?

Je hormonen zijn de baas in je lijf.

Maar stress is een grote stoorzender. Daarom is het maar goed dat je meer gaat snappen over die rare stofjes die alles bepalen. Hoe jij je voelt, wat je energie is, hoe jouw cyclus werkt en of je lekker slaapt. 

Wanneer jij je gezondheid belangrijk vindt (en ik weet dat je dat vindt!), dan kan je jouw hormoonhuishouding niet wegdenken uit dit plaatje. Je kunt alles leren over voeding, elke dag een gezonde maaltijd op tafel toveren, maar als je jouw hormonen niet geeft wat ze nodig hebben dan raken ze uit balans.

Gevolg? Vage klachten, waarvan je voelt dat het niet klopt. Waarvan je merkt dat het anders kan, maar waar je geen grip op krijgt. PMS (nee, het hoort er niet bij), heftige menstruaties, overgangsklachten zijn de bekende gevolgen van hormonale disbalansen. Maar misschien kom je veel te snel aan, of heb je een enorm kort lontje. Ook dat regelen jouw hormonen! 

Hoe meer je de signalen van jouw lichaam leert herkennen
Hoe beter jij in je vel komt te zitten!

Dit vonden anderen van de masterclass!

“Hormonen maken je een ongeleid projectiel was altijd mijn mening. Maar in de masterclass heb ik geleerd dat hormonen echt veel goed doen, mits je er goed voor zorgt. En nu weet ik hoe! Het grootste inzicht was begrijpen waarom stress zoveel invloed heeft op je cyclus. De invloed van stress, de hormonale assen zijn me echt bijgebleven.”

Willemijn

“Ellen liet heel mooi de samenhang zien tussen stress, voeding en hormonale disbalans en gaf daarbij een heleboel adviezen om er meer balans in te brengen. Ik ben een heleboel inzichten rijker en ik heb genoeg adviezen waar ik mee aan de slag kan, stap voor stap. Kortom: een aanrader als je je wil verdiepen in de belangrijke rol die hormonen spelen als het gaat om je gezondheid.”
 
Ditta

Hier komt nog een review

In deze masterclass neem ik je mee in de wereld van hormonen en de grootste boosdoener: stress. Je ontdekt wat stress doet met je lijf, en hoe dit aan te pakken. En je leert alles over hormonale disbalansen. Met de vele tips kan je direct aan de slag met jouw hormonen! 

Zoals veel vrouwen van mijn leeftijd ben ook ik op jonge leeftijd (14!) aan de pil gegaan. Dat was immers gewoon zoals je het deed, toch? Na ruim 20 jaar de pil, een spiraaltje én nog een koperspiraaltje was mijn lijf er helemaal klaar mee. 

Maar zonder anticonceptie realiseerde ik me pas echt hoe ik uit balans was. En dat had met zoveel meer te maken dan die hormonale anticonceptie. Ik sportte veel, en fanatiek. Mijn eigen onderneming was zo leuk dat ik gerust 60 uur werkte, en ondanks dat ik heel goed voor mijzelf zorgde, voelde ik me totaal niet in balans. 

Inmiddels ben ik gestopt met de fanatieke krachttraining en heb ik mijn leven zo ingericht dat het ‘hormoonproof’ is. Met een boel ontspanning, minder werken, goed slapen en de juiste voeding! 

Mijn reis hierin neem ik dagelijks mee naar mijn klanten. Want een hormonale disbalans en veel stress komt bij zoveel vrouwen voor. Dit hoef je niet als gewoon te zien, het hoort er niet bij!

Het is tijd dat jij ook weer kan shinen, zonder je te verstoppen achter je hormonen. 

Deze masterclass is niet je ‘fix it all’ oplossing. Ik ben goed, maar dat lukt zelfs mij niet in een uurtje 😉

Wat je gaat vinden is herkenning, antwoorden, en stappen om tot een blijere versie van jezelf te komen.  

Wat leer je allemaal?

Dit is wat je allemaal gaat ontdekken tijdens de masterclass:

STRESS

De masterclass begint met een deel over stress. Waarom? Simpelweg omdat stress de belangrijkste oorzaker is van hormonale klachten. Je leert hoe je stress herkent en wat je kunt doen voor minder stress in je leven. 

HORMONALE DISBALANSEN

Ik ga dieper in op de bekendste hormonale disbalansen: PMS klachten, hormonale migraine/hoofdpijn, menopauze. Daarnaast leg ik uitgebreid uit waar hormonale klachten vaak vandaan komen (spoiler, het zijn vaak niet de hormonen)

(QUICK) FIXES

En omdat het niet alleen gaat om het begrijpen van je lijf maar vooral om het je weer lekkerder voelen, zit de hele masterclass bomvol tips & tricks. En met deze tips kan jij écht een verschil maken voor jouw hormonen. 

KORTOM: ONTDEK HOE JE GAAT VAN HORMONAAL UIT BALANS NAAR LEKKER IN JE LIJF!

Masterclass
"Hormonale disbalans”

€ 34,95

Stop met accepteren 'dat het nou eenmaal zo is'
en start met je lijf geven wat het nodig heeft ❤️