masterclass "wat voor honger heb jij?"

Wil jij ook graag een fijne relatie met eten
en leren luisteren naar je lijf?

Ontdek hoe jij meer rust krijgt in je voedingspatroon
en je fitter en gezonder kunt voelen!

Vanuit frustratie kun je niet voelen
wat goed is voor jouw gezondheid.

En ontstaat er een haat-liefde relatie met eten. Vaak is het leuk om goed voor jezelf te zorgen, lekker te koken. Je bent dol op eten, en elke keer de gezonde keuze maken is lastig. Een is een belangrijk onderdeel van je leven. En, dit is niet altijd even leuk.

Want het overkomt je weleens dat die zak chips ineens leeg is, dat je een onbedwingbare behoefte aan chocolade hebt en je er misschien zelfs wel voor naar de supermarkt gaat. En hoe vaak check jij je koelkast of er stiekem toch niet iets lekkers in zit? Op zulke momenten is het zoveel moeilijker om te luisteren naar je lichaam. 

Eten heeft zoveel meer betekenis dan alleen energie. Eten is emotie. Jouw patronen rondom voeding maken je blij. Tenminste, dat kan zo zijn!

Voeding is zo’n belangrijk onderdeel van ons leven. Van onze cultuur, van gezelligheid. We zoeken er onze troost in, we haten het als het zo verleidelijk is en we houden van de verbinding die het met zich mee brengt. En dat zorgt ervoor dat eten ook best weleens wat onrust kan veroorzaken. Dat het je niet alleen maar energie geeft, maar dat het ook energie kost.

 

Veel hiervan heeft te maken met patronen. Patronen die komen van vroeger, die je hebt meegekregen of zelf hebt aangeleerd. Wanneer je deze patronen gaat ontdekken kan er zoveel veranderen. Want 95% van de dingen die je doet, doe je onbewust. En door net een beetje meer bewust te zijn, kan je relatie met voeding veranderen. 

Dan kan jij meer rust in je voedingspatroon vinden, zodat je die fijne relatie met eten opbouwt en gaat samenwerken met je lijf! 

Worstelen met het vinden van een gezonde leefstijl. Altijd maar 100% of helemaal niets. Streng alles de deur uit en dat niet volhouden. Herken je dat?

Ellen
square ellen

Denk jij gelijk: “het lukt mij toch niet om mijn patronen te veranderen?” Snap ik hoor! Echter, hoe vaak heb je de poging al gewaagd om echt te begrijpen wat je nodig hebt?

Er is geen beter moment dan nu. Jouw gezondheid is het belangrijkst van alles. Je hebt maar één lijf, wees er lief voor. Aanmodderen, diëten en ‘het gewoon maar laten staan’ heb je geprobeerd. 

Maar echt snappen wat je lijf van je vraagt? Dat is een nieuwe stap. Het is tijd om te gaan samenwerken met je lijf, in plaats van alleen maar meer frustratie. En deze masterclass geeft je een duwtje in de juiste richting. 

Tijdens de masterclass wordt de boel net even wat leuker. Door te ontdekken dat er zoveel meer is dat invloed heeft op je voedingsgewoonten, is bewust kiezen voor jouw lijf een stuk makkelijker:

Ellen

Waarom zou je zelf blijven worstelen met je voedingspatroon, 
als ik je alle inzichten en tips geef die mij én mijn klanten hebben geholpen naar een positieve relatie met eten?

Een haat-liefde verhouding...

Jarenlang heb ik een haat-liefde verhouding gehad met eten. Eten had had een grote rol in mijn leven en ik voelde me vaak slecht over mijn voeding, maar ik kon absoluut niet voelen wat wél goed voor mijn gezondheid was. Ik was me er niet van bewust dat ik zoveel gewoonten had rondom voeding! Ik besefte me niet hoeveel invloed mijn omgeving, mijn opvoeding en mijn emoties wel niet hadden op mijn keuzes. 

Door te ontdekken welke patronen en gewoonten een rol spelen in mijn voedingskeuzes én door te ontdekken waarom ik eigenlijk honger had, heb ik mijn voedingspatroon definitief weten aan te passen.

Geen dieet meer, maar een voedingspatronen wat me rust geeft en blij maakt. En dit gun ik jou ook!

Eten is er altijd! Dus we kunnen het maar beter zo leuk mogelijk maken 😉

Ellen

Wat leer je allemaal?

Dit is wat je allemaal gaat ontdekken tijdens de masterclass:

Waarom heb je eigenlijk honger?

Eten we omdat we trek hebben, of is het toch die verveling?

Leer signalen van je lijf herkennen

Wanneer je ontdekt wat je lichaam eigenlijk wil, voel je dat eten niet altijd een oplossing is. 

Wat zijn jouw dagelijkse patronen?

We doen zoveel onbewust! Ontdek jouw bewuste maar vooral onbewuste patronen.

De invloed van je omgeving

Hoe heeft jouw omgeving invloed op je voeding en hoe kan je hierin meer bij jezelf blijven?

Hoe doorbreek je gewoonten?

Wat is er nodig om de verandering echt door te voeren, waar wil je beginnen?

Wat te doen bij emotie-eten

Ik deel je mijn persoonlijke tips die geholpen hebben mijn patronen te doorbreken

Na deze masterclass is de wereld niet ineens anders. Chocolade wordt niet minder lekker, verleidingen blijven bestaan. Maar in plaats van een boel stress en onbewuste patronen, snap je nu meer van je eigen gewoonten.

En dat maakt de boel net even wat leuker!

"Wat voor honger heb jij?"

Een online masterclass, gewoon te volgen vanaf je bank. Waarin je gaat ontdekken welke onbewuste patronen jou tegenhouden om lekker gezond te leven. Welke signalen je lichaam je geeft en waarom je eigenlijk eet! Ik deel je mijn tips!

Wat kan je allemaal verwachten op dinsdag 20 juli...

MASTERCLASS

In deze online masterclass van 2,5 uur (incl pauze) ga je niet alleen leren over jouw patronen rondom voeding, maar ook heel veel doen!

TERUGKIJKEN

Was het allemaal wat veel of wil je graag nog eens terug kijken hoe het zat? Of, kan je er niet live bij zijn? Je kunt 10 dagen terugkijken!

OPDRACHTEN VOOR THUIS

Omdat leren over gezondheid leuk is, maar doen nog veel leuker, heb ik diverse opdrachten waar je thuis mee aan de slag kunt

KORTOM: MEER RUST IN JE VOEDING, FITTER VOELEN EN EEN BETERE GEZONDHEID!

ontvang deze bonus

Wanneer je nu inschrijft!

En als je dan bewuster gaat kiezen voor jezelf, wat ga je dan ontbijten? Of wat maak je voor lunch? Ik heb mijn favoriete recepten gebundeld, voor zowel je ontbijt, lunch én avondeten. Je krijgt zelfs wat heerlijke recepten voor tussendoortjes. Allemaal zonder suiker, gluten, koemelk, orthomoleculair proof en super lekker! 

Oh, en ik ben geen kok die 100 ingredienten gebruikt. Ik hou het graag snel en simpel. En dat zijn mijn recepten dus ook! 

"Een masterclass vol enthousiasme. Ellen weet je te motiveren
en geeft je de ruimte om het op je eigen manier te doen!"

- marloes

MASTERCLASS "Wat voor honger heb jij?”

€ 39,95 € 34,95

Dit vinden anderen van de masterclass...

Geen oordelen en nobody’s perfect, wel veel herkenning

“Eigenlijk weet je wel dat bepaald eten niet goed voor je is, maar erachter komen waardoor je dan toch weer naar de chips of chocola grijpt, dat is lastig. En dat is precies waar deze masterclass over gaat. Super interessant en waardevol om te leren over de soorten honger die er zijn en om je eigen patronen hierin te ontdekken. Geen oordelen en ‘nobody’s perfect’, wel veel herkenning en eye openers. Top workshop!” 

Corien

Eten is zoveel meer dan iets in je mond stoppen!

“Een masterclass waarin duidelijk is geworden dat eten meer is dan iets in je mond stoppen. Er zijn veel factoren die een rol spelen waarom je eet of niet eet en het benoemen van de verschillende soorten honger heeft daarbij meer inzicht gegeven. Het was een klein groepje en van Ellen kregen we ruimte en tijd genoeg voor het delen van ervaringen. Een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in voeding en bewustwording hiervan!”

monique

Ik ga nu aan de slag met de vraag: ‘Waar honger ik echt naar?’

Dit was voor mij een verhelderende workshop, vooral omdat zo duidelijk werd op welke manieren we voeding gebruiken om verschillende soorten honger te stillen. Ik ga nu aan de slag om zelf eens op te letten: waar honger ik echt naar?”

Vicky

KORTOM: MEER RUST IN JE VOEDINGSPATROON, FITTER VOELEN EN EEN BETERE GEZONDHEID!

Dus, lukt het je niet om die zoetigheid te laten staan? Doorbreek dan nu je patronen en ga voor een fitter en gezonder leven! 

MASTERCLASS "Wat voor honger heb jij?”

€ 39,95 € 34,95