ONLINE PROGRAMMA "liefdevol gezond!"

Word de expert...
...in een next level gezonder leven

Zodat je jouw lijf het beste kunt geven,
je kunt stoppen met frustratie, en liefdevol je gezondheid gaat voeden!

Alleen het besluit nemen dat het nu
écht anders moet is niet de oplossing.

Iedere keer maar voornemen om meer te ontspannen gaat je niet helpen…
Elke dag besluiten dat je écht stopt met snoepen gaat je niet helpen…
Iedere week bedenken dat je elke dag gaat sporten gaat je niet helpen…

Je wordt elke keer weer ingehaald door de frustratie. Duizend keer opnieuw beslissen dat je nu goed voor jezelf gaat zorgen. Elke keer die valkuil van toch diëten, ook al weet je dat dit niet werkt. De constante behoefte aan zoetigheid blijft. Je worstelt met je energie, hebt de bekende dips na het eten en je voelt je schuldig dat het je niet lukt om die gezonde keuze  te maken. Waarom lukt het nou niet?

Er is jou simpelweg nooit geleerd hoe je met je lijf moet samenwerken!

En het is jouw taak om dit te doorbreken. Om te begrijpen hoe je lijf in elkaar zit en om te leren herkennen waar je eigenlijk echt behoefte aan hebt. Zodat je niet elke keer weer opnieuw begint met rigoureuze stappen, die toch nooit werken. Nee, we stoppen daarmee. En gaan doen wat wel werkt! Tijd voor liefdevolle actie!

"Mijn grootste eye-opener van het programma? Dat ik meer mag vertrouwen op mijn intuïtie en mag luisteren naar wat mijn lichaam me aangeeft. Ik ben liefdevoller naar mezelf en mijn lichaam. Op momenten dat het niet lekker gaat, kijk ik veel meer naar wat ik op dat moment nodig heb ipv in de mopperstand te gaan omdat mijn lijf niet doet wat ik wil."

Worstelen met het vinden van een gezonde leefstijl. Altijd maar 100% of helemaal niets. Streng al het ongezonde eten de deur uit en maar het niet kunnen volhouden. Herken je dat?

Ellen!
Ellen!

Ik zat ook in die positie. Voor mij was voeding jarenlang een strijd. Overgewicht, veel diëten, niet weten wat mijn lichaam eigenlijk echt nodig had. Het schreeuwde om de juiste voeding, maar ik kon het niet horen!

De hele dag moe, buikpijn. En ik maar denken dat het erbij hoorde. Nu weet ik gelukkig wel anders! 

Wat mij heeft geholpen?  Vrienden worden met mijn lichaam, zodat ik het met respect kon behandelen en het mij kon vertellen wat nodig was. En zo kon leren wat ik nodig had om gezonder te worden! Mijn ontdekkingsreis, deel ik met liefde met jou.

"Een programma vol enthousiasme. Ellen weet je te motiveren en geeft je de ruimte om het op je eigen manier te doen!"

- marloes

Tijdens dit online programma ontdek jij in 10 weken jouw lijf echt te begrijpen, en breng je jouw gezondheid naar een next level!

Dit programma geeft je mijn persoonlijke inzichten en lessen, samen met een boel orthomoleculaire kennis. Maar dan op een leuke, ontspannen manier. Want gezond leven mag leuk zijn!
Mijn gezondheidsontdekkingsreis voor jou.

Hoezo nou liefdevol?

Verandering vindt meestal plaats vanuit frustratie. En ik geloof er heilig in dat dit niet de beste start is. Want als je bij voorbaat al ontevreden bent, wat moet er dan allemaal wel niet gebeuren voordat je dat wél bent?

Wij zijn gemaakt voor succes, niet voor falen. Dus als je jouw gezondheid kunt bouwen vanuit succes, dan ga je veel meer plezier beleven aan je nieuwe leefstijl.  

Daarom veranderen vanuit liefde voor je lijf. Omdat je jouzelf het beste gunt. Omdat je niet in de frustratierol wilt stappen. Want die negativiteit zorgt absoluut niet voor een lekkere gezondheid.

Bij mij begon de boel pas echt lekker te lopen toen ik besloot eens wat positiever te denken over mijzelf. En ik zie dit bij al mijn klanten ook gebeuren. Zo ontstaat meer begrip en meer nieuwsgierigheid naar je lijf. En dat is de basis! 

Van frustratie naar samenwerken. Dat is liefdevol gezond!

Ellen!

Ga ook voor een liefdevol gezond lijf en leven!

LEER ALLES WAT BELANGrijk is voor jouw gezondheid zodat je vanuit positiviteit kunt samenwerken met je lijf en zo je beste gezondheid kunt ervaren!

LIEFDEVOL GEZOND!

In 10 weken word jij de expert in een next level gezonder leven.

online programma LIEFDEVOL GEZOND €299,-

Nu voor €166,-

10 weken lang mij als sidekick in jouw gezondheidsreis
2 verdiepende live masterclasses + 3 coaching sessies via Zoom
Een besloten Instagram community
50+ video’s en opdrachten
Een jaar toegang tot de online academie

Ontvang als eerste een bericht wanneer de deuren weer openen!

Wat leer je allemaal?

Dit zijn je resultaten als je meedoet met het programma:

Gezond leven wordt moeiteloos

Van moeten naar willen, zonder dat je daarin teveel strijd ervaart. Het kan! Je leert je negatieve patronen los te laten en om te buigen naar positiviteit

Je krijgt zoveel meer energie

Waarom ben je moe en wat kan je daaraan doen? Ik vertel je het complete verhaal! Na dit programma weet jij wat je kunt doen om je energie te boosten

Je weet wat je lijf nodig heeft

Welk voedingsstoffen zijn er, wat doen ze en hoe kan je ze binnen krijgen? Na dit programma snap je precies waarom je gezonder wilt eten!

Je weet alles over het functioneren van je lijf

Darmen, hormonen, je lever, ze komen allemaal voorbij! Na dit programma weet je precies hoe jouw lijf in elkaar steekt. 

Je ontdekt hoe je patronen doorbreekt

Wat is er nodig om de verandering echt door te voeren? Hier staan we tijdens het programma uitgebreid bij stil zodat jij door die patronen kunt breken!

Je weet eindelijk welke voedingsstijl bij je past!

Intermittent fasting, koolhydraatarm, paloe, keto. Wat is nou goed? Je leert dit loslaten en daarmee te kiezen voor JOUW EIGEN stijl en gezondheid! 

Waarom zou je zelf het wiel proberen uit te vinden, als ik je alle inzichten en tips geef die mij én mijn klanten hebben geholpen?

Hoe werkt het online programma?

Belangrijk om te weten voor je met het programma start:

Dit vinden anderen van het online programma...

Ik hoef niet streng te zijn…

“Mijn grootste eye-opener van het programma? Dat ik meer mag vertrouwen op mijn intuïtie en mag luisteren naar wat mijn lichaam me aangeeft.

Ik ben liefdevoller naar mezelf en mijn lichaam. Op momenten dat het niet lekker gaat, kijk ik veel meer naar wat ik op dat moment nodig heb ipv in de mopperstand te gaan omdat mijn lijf niet doet wat ik wil. “

Clarien

Onbewust gebeurt er een boel in je leven

Ellen brengt de info op een leuke, boeiende en enthousiaste manier. Je neemt de info toch bewust en onbewust mee in je leven. Doordat je weet wat de gevolgen (kunnen) zijn in je lijf, denk je bij sommige dingen: nee, beter een andere keuze maken! Verder vind ik het heel prettig dat ik nog altijd terug kan in de online leeromgeving.

Kristin

Ellen is verslavend!

“De kennis en het enthousiasme van Ellen is verslavend. Ik dacht dat ik al veel wist over voeding, maar nu heb ik een nog bredere kijk gekregen op mijn gezondheid. En vooral, dat mijn hele leefstijl mee mag doen. Mijn grootste inzicht is dat ik vaak eet vanuit vermoeidheid, en dat dit aanpakken mijn hele eetpatroon fijner maakt. Ook weet ik nu waarom ik zo vaak last van mijn buik heb. Heel waardevol!”

Twanny

Inhoud van de masterclasses en coaching sessies (via Zoom):

We trappen samen af! In deze coaching sessie vertel ik je alles over het programma en kijken we samen naar jouw doelen. Natuurlijk is er alle ruimte voor je vragen. 

Tijd voor een verdiepende masterclass over voeding! Zo kan je lekker aan de slag met de basis van een gezond lijf. Ik vertel je onder andere alles over suikers en natuurlijk is er ruimte voor al je vragen. 

Tijdens deze coaching sessie is er alle tijd om jou te coachen op de vraagstukken die je hebt. 

Hormonen reguleren alles in je systeem. Ze bepalen hoe je je voelt, wat je lichaam met voeding doet, waar jij zin in hebt. En stress is een grote factor in het verstoren van die hormonen. Op deze thema’s gaan we dieper in! Met fijne ontspanningsoefeningen 

Hoe blijf je lief voor jezelf, ook (of juist) als het even niet lukt. Luisteren naar je lijf, grenzen voelen, emotie-eten en hoe wat liever te zijn, zijn de thema’s van deze sessie. Ik deel mijn persoonlijke ervaringen met je en er is natuurlijk alle ruimte voor jouw vragen. 

Inhoud van de 10 modules (in de online leeromgeving):

Een gezond lijf begint bij de basis. Van macronutriënten, tot vitaminen en mineralen. Je leert precies wat gezonde voeding nou eigenlijk is! 

Ben jij een vetverbrander of een suikerverbrander? Hoe dit werkt in je lichaam en hoe je de suikers makkelijker kunt laten staan leer je deze module!

Zonder goedwerkende darmen geen fijne gezondheid. Je darmen zijn de poortwachter van je systeem! Heb je snel last van opgeblazen gevoel of ben je vaak ziek? Dan is deze module helemaal voor jou! 

Wist jij dat jouw lever eigenlijk de regisseur is, de baas van je gezondheid? Alle afvalstoffen verwerken is topsport! Ontdek hoe je jouw lever een handje kan helpen zodat je meer energie ervaart.

Je hormonen regelen eigenlijk alles, van je energie tot je vetopslag, je menstruatieklachten en je hongergevoel. Belangrijk dus om te snappen hoe dat werkt zodat je jouw hormoonhuishouding kunt optimaliseren.

Slechte slaper? Na deze week niet meer! Ontdek wat slaap met je doet, wat nodig is om goed te slapen en hoe jouw bioritme werkt. 

Wist je dat stress het belangrijkste is van alles? Dat het ervoor kan zorgen dat je aankomt bijvoorbeeld? Of dat het alle andere functies in je lijf onderdrukt? Leer hoe het werkt en wat je kunt doen om meer ontspanning te ervaren 

Heb jij weleens écht gekeken naar je patronen rondom voeding? Verschillende soorten honger, de invloed op je gelukssysteem en mildheid naar jezelf zijn de thema’s van deze module.

Misschien wel het belangrijkste thema. Hoe blijf je vanuit zelfliefde met je gezondheid bezig? Je ontdekt waarom restricties niet werken en ik geef je mijn persoonlijke oefeningen voor meer zelfliefde

De kracht van je gedachten is oneindig sterk. Waar wil je naar toe in je leven? Je leert visualisatie in te zetten om jouw ideale gezondheid te bereiken. 

Je ideale gezondheid bereiken op jouw manier!


Na deze 10 weken weet jij alles over hoe jouw lijf werkt, hoe het functioneert en wat jouw lijf dus nodig heeft om dat gezonde, krachtige en liefdevolle leven te leiden.

Hierdoor zul je merken dat je je fitter voelt, dat je energieker bent, dat je het makkelijker vindt om je ideale leefstijl te bereiken! Kortom, meer heb je niet nodig!

LIEFDEVOL GEZOND!

In 10 modules word jij de expert in een next level gezonder leven.

online programma LIEFDEVOL gezond €299,-

Nu voor €166,-

10 weken lang mij als sidekick in jouw gezondheidsreis
2 verdiepende live masterclasses + 3 coaching sessies via Zoom
Een besloten Instagram community
50+ video’s en opdrachten
Een jaar toegang tot de online academie

Schrijf je in voor de wachtlijst

Ontvang als eerste een bericht wanneer de deuren weer openen!

"Ik heb bij Ellen het programma "Liefdevol gezond" gevolgd. Een aanrader voor iedereen die in het woud van diëten, tegenstrijdige adviezen op internet en allerlei voedingshypes door de bomen het bos niet meer ziet. Als je actief bent in de community versterk en steun je elkaar en houdt je elkaar een spiegel voor. Ellen wil haar kennis heel graag met je delen en doet dat zonder ingewikkelde termen, waardoor je begrijpt hoe en waarom je lichaam op eten reageert. Ellen zet je in je kracht door samen met jou te kijken naar wat goed gaat, in plaats van te roepen wat er allemaal niet 'mag'. Ik heb geleerd niet meer naar de cijfers op de weegschaal te kijken, maar naar mijn energieniveau!"

- simone

Even samenvattend, dit is Liefdevol gezond...

GEZOND LEVEN

De eerste modules hebben we als thema: gezond leven. Je leert in de video’s alles over (jouw) optimale gezondheid. 

KRACHTIG LEVEN

Wat doen je hormonen, stress, ontspanning en je mindset met je gezondheid? Met video’s en opdrachten gaan we aan de slag!

LIEFDEVOL LEVEN

Omdat gezond leven een stuk leuker is als je dit met een flinke dosis zelfliefde doet, besteden we tijd aan dit thema. Zo kunnen we patronen doorbreken!

VERDIEPENDE MASTERCLASSES + COACHING SESSIES

In de masterclasses verdiepen we samen op de thema’s voeding, stress en hormonen. Ook is er alle ruimte voor jou tijdens de coaching sessies!

HECHTE COMMUNITY

Je bent niet alleen in jouw gezondheidsreis. Met gelijkgestemden in de community vind je een dosis inspiratie en motivatie!

EEN JAAR LANG TOEGANG

Er is zoveel te leren en te ontdekken, en dit kan je doen in jouw tempo. De video’s en opdrachten zijn voor jou een jaar toegankelijk!

Is dit programma geschikt voor mij?

Natuurlijk heb je twijfels. En dat snap ik helemaal! Want je hebt al zoveel geprobeerd.. En er kan nog zoveel meer! Wat nou als ik je kleine stappen geef. Ben je dan bereid om elke dag een stapje met mij te zetten? De kracht zit ‘m namelijk in regelmatige kleine stappen. Dat heeft voor mij HET verschil gemaakt. Het zal je verrassen, maar een liefdevol gezond leven is dichterbij dan je denkt. 

Is online wel iets voor mij?

Ik denk het wel! Want ik heb best aardig ontdekt hoe je online toch het gevoel kunt hebben dat je in mijn woonkamer zit 😉 Wat maakt dat je twijfelt? Ben je bang dat hetgene waar jij tegenaan loopt en zo naar verlangt niet aan bod komt? Wees niet bang, het programma is super uitgebreid. En ik? Ik zorg er persoonlijk voor dat jouw verlangen aan bod komt tijdens de sessies!

als ik niet bij de sessies kan zijn?

De masterclasses + coaching sessies zijn verspreid over 10 weken, en de date zijn al bekend. Lukt het je niet om aan te sluiten? Dan kan je altijd terugkijken, want de sessies komen ook in de online academie te staan! Maar natuurlijk hoop ik je live te zien, zodat ik direct je vragen kan beantwoorden en we samen aan de slag gaan 🙂

Het is best een flinke investering

Als je financieel weinig ruimte hebt, kan dit best een spannende investering zijn. Je investeert echter voor de rest van je leven! Je krijgt natuurlijk een jaar lang toegang tot het programma, en ik durf te wedden dat je alleen de masterclasses al het geld waard vindt. Probeer daarnaast te bedenken of de investering in jezelf misschien stiekem wel juist is wat je nodig hebt. Kiezen voor jezelf, hoe vaak doe je dat nou?

kost het me niet teveel tijd/energie?

Ben je te druk? Heb je er de energie niet voor? 

Zijn dat juist niet de redenen waarom je gezonder zou willen leven? Heb je dit dan niet juist nodig, zodat je meer energie hebt? JUIST nu is het juiste moment!

Het kost je ongeveer een uurtje per week, wanneer je alle video’s kijkt en de opdrachten doet. Maar, je kunt het programma in je eigen tempo volgen. Dus neem je tijd!

LIEFDEVOL GEZOND!

In 10 modules word jij de expert in een next level gezonder leven.

online programma LIEFDEVOL gezond

Nu voor €166,-

10 weken lang mij als sidekick in jouw gezondheidsreis
2 verdiepende live masterclasses + 3 coaching sessies via Zoom
Een besloten Instagram community
50+ video’s en opdrachten
Een jaar toegang tot de online academie

- Wachtlijst -

Ontvang als eerste een bericht wanneer de deuren weer openen!

ONLINE PROGRAMMA: liefdevol gezond!

Ga voor een next level gezonder leven

Zodat je jouw lijf het beste kunt geven,
je kunt stoppen met frustratie, en liefdevol je gezondheid gaat voeden!

Alleen het besluit nemen dat het nu
écht anders moet is niet de oplossing.

Iedere keer maar voornemen om meer te ontspannen gaat je niet helpen…
Elke dag besluiten dat je écht stopt met snoepen gaat je niet helpen…
Iedere week bedenken dat je elke dag gaat sporten gaat je niet helpen…

"Mijn grootste eye-opener van het programma? Dat ik meer mag vertrouwen op mijn intuïtie en mag luisteren naar wat mijn lichaam me aangeeft. Ik ben liefdevoller naar mezelf en mijn lichaam. Op momenten dat het niet lekker gaat, kijk ik veel meer naar wat ik op dat moment nodig heb ipv in de mopperstand te gaan omdat mijn lijf niet doet wat ik wil."

Worstelen met het vinden van een gezonde leefstijl. Altijd maar 100% of helemaal niets. Streng al het ongezonde eten de deur uit en maar het niet kunnen volhouden. Herken je dat?

Ellen!

Ik zat ook in die positie. Voor mij was voeding jarenlang een strijd. Overgewicht, veel diëten, niet weten wat mijn lichaam eigenlijk echt nodig had. Het schreeuwde om de juiste voeding, maar ik kon het niet horen!

De hele dag moe, buikpijn. En ik maar denken dat het erbij hoorde. Nu weet ik gelukkig wel anders! 

Wat mij heeft geholpen?  Vrienden worden met mijn lichaam, zodat ik het met respect kon behandelen en het mij kon vertellen wat nodig was. En zo kon leren wat ik nodig had om gezonder te worden! Mijn ontdekkingsreis, deel ik met liefde met jou.

Ellen!

"Een programma vol enthousiasme. Ellen weet je te motiveren en geeft je de ruimte om het op je eigen manier te doen!"

marloes

Tijdens dit online programma ontdek jij in 10 weken jouw lijf echt te begrijpen, en breng je jouw gezondheid naar een next level!

Dit programma geeft je mijn persoonlijke inzichten en lessen, samen met een boel orthomoleculaire kennis. Maar dan op een leuke, ontspannen manier. Want gezond leven mag leuk zijn!

Mijn ontdekkingsreis voor jou.

Hoezo liefdevol?

Verandering vindt meestal plaats vanuit frustratie. En ik geloof er heilig in dat dit niet de beste start is. Want als je bij voorbaat al ontevreden bent, wat moet er dan allemaal wel niet gebeuren voordat je dat wél bent?

Wij zijn gemaakt voor succes, niet voor falen. Dus als je jouw gezondheid kunt bouwen vanuit succes, dan ga je veel meer plezier beleven aan je nieuwe leefstijl.  

Daarom veranderen vanuit liefde voor je lijf. Omdat je jezelf het beste gunt. Omdat je niet in de frustratierol wilt stappen. Want die negativiteit zorgt absoluut niet voor een lekkere gezondheid.

Bij mij begon de boel pas echt lekker te lopen toen ik besloot eens wat positiever te denken over mijzelf. En ik zie dit bij al mijn klanten ook gebeuren. Zo ontstaat meer begrip en meer nieuwsgierigheid naar je lijf. En dat is de basis! 

Van frustratie naar samenwerkenDat is liefdevol gezond!

Ellen!

Ga ook voor een liefdevol gezond lijf!

ontdek wat BELANGrijk is voor jouw gezondheid zodat je vanuit positiviteit kunt samenwerken met je lijf en zo je beste gezondheid kunt ervaren.

LIEFDEVOL GEZOND!

In 10 weken word jij de expert in een next level gezonder leven. We starten 1 februari!

online programma LIEFDEVOL GEZOND €299,-

Nu voor €166,-

✅ 10 weken lang mij als sidekick 
✅ 2 verdiepende live masterclasses
✅ 3 live coaching sessies
✅ Een besloten Instagram community
✅ 50+ video’s en opdrachten
✅ Een jaar toegang tot de academie

Wat leer je allemaal?

Dit zijn je resultaten als je meedoet met het programma:

Gezond leven wordt moeiteloos

Van moeten naar willen, zonder dat je daarin teveel strijd ervaart. Het kan! Je leert je negatieve patronen los te laten en om te buigen naar positiviteit

Je krijgt zoveel meer energie

Waarom ben je moe en wat kan je daaraan doen? Ik vertel je het complete verhaal! Na dit programma weet jij wat je kunt doen om je energie te boosten

Je weet wat je lijf nodig heeft

Welk voedingsstoffen zijn er, wat doen ze en hoe kan je ze binnen krijgen? Na dit programma snap je precies waarom je gezonder wilt eten!

Je weet alles over het functioneren van je lijf

Darmen, hormonen, je lever, ze komen allemaal voorbij! Na dit programma weet je precies hoe jouw lijf in elkaar steekt. 

Je ontdekt hoe je patronen doorbreekt

Wat is er nodig om de verandering echt door te voeren? Hier staan we tijdens het programma uitgebreid bij stil zodat jij door die patronen kunt breken!

Je weet eindelijk welke voedingsstijl bij je past!

Intermittent fasting, koolhydraatarm, paloe, keto. Wat is nou goed? Je leert dit loslaten en daarmee te kiezen voor JOUW EIGEN stijl en gezondheid! 

Waarom zou je zelf het wiel proberen uit te vinden, als ik je alle inzichten en tips geef die mij én mijn klanten hebben geholpen?

Hoe werkt het online programma?

Belangrijke info:

Dit vinden anderen van Liefdevol gezond...

Ik hoef niet streng te zijn…

“Mijn grootste eye-opener van het programma? Dat ik meer mag vertrouwen op mijn intuïtie en mag luisteren naar wat mijn lichaam me aangeeft.

Ik ben liefdevoller naar mezelf en mijn lichaam. Op momenten dat het niet lekker gaat, kijk ik veel meer naar wat ik op dat moment nodig heb ipv in de mopperstand te gaan omdat mijn lijf niet doet wat ik wil. “

Clarien

Onbewust gebeurt er een boel

Ellen brengt de info op een leuke, boeiende en enthousiaste manier. Je neemt de info toch bewust en onbewust mee in je leven. Doordat je weet wat de gevolgen (kunnen) zijn in je lijf, denk je bij sommige dingen: nee, beter een andere keuze maken! Verder vind ik het heel prettig dat ik nog altijd terug kan in de online leeromgeving.

Kristin

Ellen is verslavend!

“De kennis en het enthousiasme van Ellen is verslavend. Ik dacht dat ik al veel wist over voeding, maar nu heb ik een nog bredere kijk gekregen op mijn gezondheid. En vooral, dat mijn hele leefstijl mee mag doen. Mijn grootste inzicht is dat ik vaak eet vanuit vermoeidheid, en dat dit aanpakken mijn hele eetpatroon fijner maakt. Ook weet ik nu waarom ik zo vaak last van mijn buik heb. Heel waardevol!”

Twanny

Masterclasses + coaching sessies (via Zoom):

We trappen samen af! In deze coaching sessie vertel ik je alles over het programma en kijken we samen naar jouw doelen. Natuurlijk is er alle ruimte voor je vragen. 

Tijd voor een verdiepende masterclass over voeding! Zo kan je lekker aan de slag met de basis van een gezond lijf. Ik vertel je onder andere alles over suikers en natuurlijk is er ruimte voor al je vragen. 

Tijdens deze coaching sessie is er alle tijd om jou te coachen op de vraagstukken die je hebt. 

Hormonen reguleren alles in je systeem. Ze bepalen hoe je je voelt, wat je lichaam met voeding doet, waar jij zin in hebt. En stress is een grote factor in het verstoren van die hormonen. Op deze thema’s gaan we dieper in! Met fijne ontspanningsoefeningen. 

Hoe blijf je lief voor jezelf, ook (of juist) als het allemaal even niet lukt. Luisteren naar je lijf, grenzen voelen, emotie-eten en hoe wat liever te zijn, zijn de thema’s van deze sessie. Ik deel mijn persoonlijke ervaringen met je en natuurlijk is er alle ruimte voor je vragen.  

Inhoud van de 10 modules (in de online leeromgeving):

Een gezond lijf begint bij de basis. Van macronutriënten, tot vitaminen en mineralen. Je leert precies wat gezonde voeding nou eigenlijk is! 

Ben jij een vetverbrander of een suikerverbrander? Hoe dit werkt in je lichaam en hoe je de suikers makkelijker kunt laten staan leer je deze module!

Zonder goedwerkende darmen geen fijne gezondheid. Je darmen zijn de poortwachter van je systeem! Heb je snel last van opgeblazen gevoel of ben je vaak ziek? Dan is deze module helemaal voor jou! 

Wist jij dat jouw lever eigenlijk de regisseur is, de baas van je gezondheid? Alle afvalstoffen verwerken is topsport! Ontdek hoe je jouw lever een handje kan helpen zodat je meer energie ervaart.

Je hormonen regelen eigenlijk alles, van je energie tot je vetopslag, je menstruatieklachten en je hongergevoel. Belangrijk dus om te snappen hoe dat werkt zodat je jouw hormoonhuishouding kunt optimaliseren.

Slechte slaper? Na deze week niet meer! Ontdek wat slaap met je doet, wat nodig is om goed te slapen en hoe jouw bioritme werkt. 

Wist je dat stress het belangrijkste is van alles? Dat het ervoor kan zorgen dat je aankomt bijvoorbeeld? Of dat het alle andere functies in je lijf onderdrukt? Leer hoe het werkt en wat je kunt doen om meer ontspanning te ervaren 

Heb jij weleens écht gekeken naar je patronen rondom voeding? Verschillende soorten honger, de invloed op je gelukssysteem en mildheid naar jezelf zijn de thema’s van deze module.

Misschien wel het belangrijkste thema. Hoe blijf je vanuit zelfliefde met je gezondheid bezig? Je ontdekt waarom restricties niet werken en ik geef je mijn persoonlijke oefeningen voor meer zelfliefde

De kracht van je gedachten is oneindig sterk. Waar wil je naar toe in je leven? Je leert visualisatie in te zetten om jouw ideale gezondheid te bereiken. 

Is dit programma geschikt voor mij?

Natuurlijk heb je twijfels. En dat snap ik helemaal! Want je hebt al zoveel geprobeerd.. En er kan nog zoveel meer! Wat nou als ik je kleine stappen geef. Ben je dan bereid om elke dag een stapje met mij te zetten? De kracht zit ‘m namelijk in regelmatige kleine stappen. Dat heeft voor mij HET verschil gemaakt. Het zal je verrassen, maar een liefdevol gezond leven is dichterbij dan je denkt. 

Is online wel iets voor mij?

Ik denk het wel! Want ik heb best aardig ontdekt hoe je online toch het gevoel kunt hebben dat je in mijn woonkamer zit 😉 Wat maakt dat je twijfelt? Ben je bang dat hetgene waar jij tegenaan loopt en zo naar verlangt niet aan bod komt? Wees niet bang, het programma is super uitgebreid. En ik? Ik zorg er persoonlijk voor dat jouw verlangen aan bod komt tijdens de verdiepende Masterclasses!

als ik niet bij een masterclass kan zijn?

De masterclasses zijn verspreid over 10 weken, en de data zijn al bekend. Lukt het je niet om aan te sluiten? Dan kan je altijd terugkijken, want de masterclass komt ook in de online academie te staan! Maar natuurlijk hoop ik je live te zien, zodat ik direct je vragen kan beantwoorden en we samen aan de slag gaan.

Het is best een flinke investering

Als je financieel weinig ruimte hebt, kan dit best een spannende investering zijn. Je investeert echter voor de rest van je leven! Je krijgt natuurlijk een jaar lang toegang tot het programma, en ik durf te wedden dat je alleen de masterclasses al het geld waard vindt. Probeer daarnaast te bedenken of de investering in jezelf misschien stiekem wel juist is wat je nodig hebt. Kiezen voor jezelf, hoe vaak doe je dat nou?

kost het me niet teveel tijd/energie?

Ben je te druk? Heb je er de energie niet voor? 

Zijn dat juist niet de redenen waarom je gezonder zou willen leven? Heb je dit dan niet juist nodig, zodat je meer energie hebt? JUIST nu is het juiste moment!

Het kost je ongeveer een uurtje per week, wanneer je alle video’s kijkt en de opdrachten doet. Maar, je kunt het programma in je eigen tempo volgen. Dus neem je tijd!

Je ideale gezondheid bereiken op jouw manier!


Na deze 10 weken weet jij alles over hoe jouw lijf werkt, hoe het functioneert en wat jouw lijf dus nodig heeft om dat gezonde, krachtige en liefdevolle leven te leiden.

Hierdoor zul je merken dat je je fitter voelt, dat je energieker bent, dat je het makkelijker vindt om je ideale leefstijl te bereiken! Kortom, meer heb je niet nodig!

LIEFDEVOL GEZOND!

In 10 weken word jij de expert in een next level gezonder leven. We starten 1 februari!

online programma LIEFDEVOL GEZOND €299,-

Nu voor €166,-

✅ 10 weken lang mij als sidekick 
✅ 2 verdiepende live masterclasses
✅ 3 live coaching sessies
✅ Een besloten Instagram community
✅ 50+ video’s en opdrachten
✅ Een jaar toegang tot de academie

- Wachtlijst -

Ontvang als eerste een bericht wanneer de deuren weer openen!