Herken je dat gevoel, dat je graag minder suiker zou willen eten maar het gewoon niet lukt? Dat je van jezelf baalt omdat je te zwak bent om het te laten staan. Ik heb altijd graag willen weten hoe dit komt. Hoe komt het dat ik na een klein stukje chocolade altijd meer wil? En waarom ben ik zoveel vermoeider ben als ik ongezond eet?

Ik ben op ontdekkingsreis gegaan en heb de antwoorden gevonden. Ik weet waarom suiker zo verslavend is en hoe je dit patroon van suikers willen eten kan doorbreken. En hoe ik dit heb doorbroken wil ik met jou delen. Want ik gun jou ook een leven vol energie en lekker gezond eten!

Ellen, Groen op je bord

Aanmelden workshop: Is het je wilskracht of zijn het de suikers?

Datum

Ontdek wat suikers doen met jouw gezondheid!

 • Heb je ook regelmatig een energiedip in de middag?
 • Het gevoel dat je niet vooruit te branden bent?
 • Dat je echt even wat moeten eten om de dag door te komen?
 • Ben je weleens ‘hangry’?

… Dan kan het zomaar zijn dat je lijf afhankelijk is van suikers! 

Alleen bij het idee van een stukje chocolade ga je al watertanden… En een klein stukje is vaak niet genoeg. Kom ontdekken hoe dit kan en reken voor altijd af met die enorme suikerbehoefte! Leer wat suiker doet met je gezondheid, hoe je lichaam afhankelijk kan zijn van suikers en welke invloed dit heeft op de keuzes die je maakt. En ga naar huis met persoonlijke tips om aan de slag te kunnen met je doelen!

“Eind oktober je lezing bijgewoond. En daarna de tussendoortjes in de middag laten staan.
Wat een verschil zeg!
Binnen een week merkte ik dat ik minder moe thuis kwam na een dag werken.
En dit zet door. Ik merk dat ik beter slaap, uitgerust wakker word, energieker ben en
daardoor is het makkelijker om voor mezelf de juiste keuzes te maken.”

Wat krijg je er dan voor terug?

 • Meer energie!
 • Een duidelijk beeld hoe je lijf eigenlijk werkt
 • Geen dipjes meer (vooral de bekende 16 uurs dip..)
 • Geen suikers meer nodig hebben om de dag door te komen
 • Je fit en gezond voelen
 • Trots op de keuzes die je maakt!

Dat wil jij toch ook?

Neem weer de controle over je eigen gezondheid! Zeg vaarwel tegen het eindeloos vermoeide gevoel en kom ontdekken welke stappen jij kunt zetten.
Laat je meenemen in de wereld van voeding en krijg antwoord op al je vragen! Een investering van 2 uur die een verschil maakt voor de rest van je leven. 

“De seminar over gezonde voeding vond plaats in een fijne informele en ongedwongen sfeer. De presentatie was enorm informatief en coöperatief. We werden allemaal betrokken bij het gesprek waardoor de hele presentatie aansloot bij die specifieke doelgroep (in dit geval powerlifters). Het was een hele relaxte sfeer waar ‘domme vragen’ niet bestonden en Ellen met geduld en passie vertelde over haar eigen passie. Ik heb veel geleerd over micro- en macro nutriënten en zou iedereen aanraden in ieder geval één van haar presentaties bij te wonen. Er valt altijd wat te leren en een fijner leven begint bij beter eten.”

 

Thelea

“De lezing geeft meer inzicht over het gebruik van suikers en de gevolgen daarvan. Ellen heeft duidelijk een goede kennis van zaken en brengt het met de nodige humor.”
“Een goed programma. Het was een erg leuke avond met een persoonlijke sfeer, waar Ellen als spreker echt vanuit haar eigen ervaring spreekt.”

 

Stephan

“Tijdens haar workshop heeft Ellen vol energie en down-to-earth verteld over wat suiker is, en wat suiker met je lichaam doet. Wat ik geleerd heb? Dat suiker niet mijn vriend maar ook zeker niet mijn vijand is. Een aanrader van twee uur waarin je met meer antwoorden dan vragen naar buiten loopt.”

 

Marc

“De lezing over suikers heeft mij meer gebracht dan alleen de mededeling dat je moet minderen met suikers. De ‘waarom vraag’ wordt heel eenvoudig en begrijpelijk uitgelegd. Ook geeft deze lezing je duidelijke handvaten om de drang naar suikers beter te weerstaan. Verwacht geen anti-suiker monoloog maar een gezellige avond met leuke/makkelijke tips en fijne gesprekken!”

 

Wouter

“Wat bij mij het meest is blijven hangen. Is dat iedere keer dat je suiker eet je lichaam heel hard moet werken om dat weer op te ruimen en iedere keer weer insuline aan moet maken. Ik dacht dat het goed was om de 2 a 3 uur te eten in de ‘kachel’ brandend te houden en zo dus energie te krijgen. Maar dat is dus juist niet het geval. Dank je wel voor de zeer leerzame en gezellige avond!”

 

Marinda

“Is het je wilskracht of zijn het de suikers?”

35 euro

Neem weer controle over je behoefte aan suikers!

 • Interactieve workshop van 2 uur
 • Volop kennis over suikers en de werking van je lichaam
 • Maar ook diverse praktische tips en persoonlijke verhalen
 • Koffie en thee met wat lekkers
 • Samenvatting via mail

Maximaal aantal deelnemers: 10.

Datum: nieuwe workshops na de zomer
Locatie: Oudenoord 330, 3513 EX Utrecht
Tijd:

MELD JE AAN als je op de hoogte gehouden wilt worden van de nieuw workshops! 

Daar wil ik bij zijn!

Datum