energievoor10

Workshop “Energie voor 10!”

“Altijd als ik ‘s avonds op straat loop,  kijk ik stiekem even door de ramen naar binnen. Ik zie mensen vermoeid op de bank ploffen, uitgeput van de dag. Geen energie meer om te koken, wat leuks te doen of laat staan om te sporten. En dit doet mij een beetje pijn, want zo hoeft het niet te zijn! Mijn klanten hebben meer energie dan ooit bedacht. En dit kan voor jou ook!”

Ellen, orthomoleculair therapeut

Daar wil ik bij zijn!

Nieuwe datum volgt snel!

Zeg vaarwel tegen het eeuwige moe-zijn!

 • Kom je in de ochtend je bed niet uit?
 • Begin je al moe aan weer een nieuwe dag?
 • Is een gehaast, gestresst en opgejaagd gevoel je niet vreemd?
 • En weet je niet meer waar je de energie van vroeger vandaan moet halen?

  … Laat me je dan meenemen in de wereld van moe-zijn!

  Zodat je direct stappen kunt zetten om eindelijk van die moeheid af te komen en weer de energie van vroeger te ervaren. 

  Je lichaam is een prachtig apparaat, waar diverse radartjes samen werken om jou volop door het leven te laten gaan. Soms is het echter zo, dat deze radars elkaar even niet meer kunnen vinden. Dat ze niet meer optimaal aan het werk zijn. Dan voel jij je moe. Lusteloos, geen zin, meh, blegh, zucht.. En je bent niet de enige. 1 op de 5 Nederlanders geeft aan slaapproblemen te hebben en nog zo ontzettend veel meer mensen voelen zich met regelmaat vermoeid. 

  “Ja, maar ik ben ook gewoon druk”.

  Is dat standaard jouw excuus voor het moe-zijn?  NIET DOEN! Ik weet uit ervaring, vanuit mijzelf én vanuit mijn klanten in de praktijk, dat dit ook anders kan.

  “Binnen een week merkte ik dat ik minder moe thuis kwam na een dag werken.
  En dit zet door. Ik merk dat ik beter slaap, uitgerust wakker word, energieker ben en
  daardoor is het makkelijker om voor mezelf de juiste keuzes te maken.

  Na deze workshop weet je:

  • Waar je vermoeidheid vandaan komt
  • Welke radartjes allemaal meespelen in vermoeidheidsklachten
  • Hoe voeding je kan helpen om meer energie te krijgen
  • Hoe je voor meer balans kunt zorgen in je leven, zodat je aan het einde van de dag nog wat energie overhoudt

   Dat wil jij toch ook? 

   Neem weer de controle over je eigen gezondheid! Zeg vaarwel tegen het eindeloos vermoeide gevoel en kom ontdekken welke stappen jij kunt zetten.

   “De seminar over gezonde voeding vond plaats in een fijne informele en ongedwongen sfeer. De presentatie was enorm informatief en coöperatief. We werden allemaal betrokken bij het gesprek waardoor de hele presentatie aansloot bij die specifieke doelgroep. Het was een hele relaxte sfeer waar ‘domme vragen’ niet bestonden en Ellen met geduld en passie vertelde over haar eigen passie. Ik zou iedereen aanraden in ieder geval één van haar presentaties bij te wonen. Er valt altijd wat te leren en een fijner leven begint bij beter eten.”

    

   Thelea

   “De lezing geeft meer inzicht over het gebruik van suikers en de gevolgen daarvan. Ellen heeft duidelijk een goede kennis van zaken en brengt het met de nodige humor.”
   “Een goed programma. Het was een erg leuke avond met een persoonlijke sfeer, waar Ellen als spreker echt vanuit haar eigen ervaring spreekt.”

    

   Stephan

   “Tijdens haar workshop heeft Ellen vol energie en down-to-earth verteld over wat suiker is, en wat suiker met je lichaam doet. Wat ik geleerd heb? Dat suiker niet mijn vriend maar ook zeker niet mijn vijand is. Een aanrader van twee uur waarin je met meer antwoorden dan vragen naar buiten loopt.”

    

   Marc

   “Wat bij mij het meest is blijven hangen. Is dat iedere keer dat je suiker eet je lichaam heel hard moet werken om dat weer op te ruimen en iedere keer weer insuline aan moet maken. Ik dacht dat het goed was om de 2 a 3 uur te eten in de ‘kachel’ brandend te houden en zo dus energie te krijgen. Maar dat is dus juist niet het geval. Dank je wel voor de zeer leerzame en gezellige avond!”

    

   Marinda

   Workshop: “Energie voor 10”

   Over de oorzaak van moe-zijn en hoe je dit kunt veranderen

   • Waarom zijn we moe?
   • Hoe kan jij minder moe zijn?
   • Wat kan je nu doen voor meer energie?

   €35,-

   Datum: Nieuwe datum volgt snel!
   Tijd: 19:30-21:30 uur
   Locatie: Utrecht

   *max aantal deelnemers: 15

   Daar wil ik bij zijn!

   Nieuwe datum volgt snel!