Voor iedere behoefte een passend aanbod...

Of je nu op zoek bent naar meer (hormonale) balans, minder stress, een gezonder lijf of toch meer contact wilt met je lichaam, I’m here for you! Hieronder vind je vast iets wat bij je past.

Als orthomoleculair therapeut, lichaamsgericht coach én ervaringsdeskundige heb ik al honderden vrouwen blij gemaakt met een betere gezondheid en meer balans.

Ontdek je met me mee waar jij behoefte aan hebt?

Wat kan ik voor je betekenen?

Online programma

Wil je jouw (hormonale) balans helemaal doorgronden?

Voel je dan welkom bij mijn online programma “Hormonen in balans”. Een programma met 50+ video’s gericht op gezondheid, voeding, hormonen, zelfliefde, patronen en nog veel meer! Inclusief online coachingsessies.

Lijf in balans coaching

In mijn “Lijf in balans” traject, een individueel coaching traject gaan we volgens mijn stappenplan van ‘uit balans’ naar ‘blij in je lijf’.

Perfect voor jou als je struggelt met: stress, hormonale disbalans, een gezonde leefstijl, en op zoek bent naar een liefdevolle connectie met je lichaam.

Retraites

Volop ontspannen?

Tijdens de Feed your soul retraite ben je met een fijne groep vrouwen bij mij in mijn natuurhuisje in de Achterhoek, waar je een heel weekend kunt genieten van rust, verdieping, verbinding. Midden in de natuur! Hier is er alle tijd voor jou om even tot rust te komen zonder afleiding.

Tijdens dit online programma leer jij jouw lijf echt te begrijpen, en breng je jouw hormonale gezondheid naar een next level!

Dit programma geeft je mijn persoonlijke inzichten en lessen, samen met een boel orthomoleculaire kennis. Maar dan op een leuke, ontspannen manier. Want gezond leven mag leuk zijn!
Mijn gezondheidsontdekkingsreis voor jou.

Je voelt je uit balans. Aan de ene kant is er alle drukte, de dagelijkse stress, je gaat maar door. Aan de andere kant is er je verlangen om gezonder te leven, want er moet toch meer mogelijk zijn? Je energie is soms ver te zoeken en hormonaal lijkt het ook een rommeltje. Je weet gewoon haast niet meer wat er nodig is om je beter te voelen. 

Maar ergens voel je ook heel sterk dat dit niet klopt. Dat er meer voor jou mogelijk is. Een kriebelend verlangen naar… Ja, wat is het eigenlijk? 

Volgens mij is het tijd om dat opgejaagde los te laten. En plaats te maken voor energie en levenslust. Een vrolijke moeder zijn voor je kind, of een gezellige vriendin voor je partner. Maar vooral, liefdevol zijn voor jezelf.

Deze retraite komt rechtstreeks uit mijn hart. Of eigenlijk nog beter gezegd, uit mijn buik. Want daar schuilt zoveel wijsheid, en vanuit daar leven geeft veel rijkdom aan je lijf en leven. Ik wil je een paar dagen meenemen in deze wereld. Een klein beetje rust geven, wat innerlijke reflectie. Fijne gesprekken rondom een kampvuurtje. En daarmee een rijkere gezondheid. Fysiek, mentaal, emotioneel én spiritueel. 

In een coach traject leer je weer te connecten met je lijf. Door te samen te werken op fysiek, mentaal én emotioneel vlak, leer je op een positieve manier je gezondheid aan te pakken. Zo weet je hoe je jouw lijf kunt geven wat het nodig heeft, en zit jij vol levensenergie.

Wat mijn klanten
zeggen over mij
Ik heb in jouw schoenen gestaan
 En daarom begrijp ik zo goed wat je nodig hebt. In mijn begeleiding help ik jou als vrouw weer bij je gezonde lijf te komen.

Als orthomoleculair therapeut, lichaamsgericht coach én ervaringsdeskundige heb ik al honderden vrouwen blij gemaakt met een liefdevolle connectie met hun lichaam.

Gratis download

Mijn inspiratiemagazine vol gezondheidsgeluk

Een lijf in balans, dat moet toch voor iedereen mogelijk zijn? Ik denk van wel! En daarom heb ik alles wat mij door de jaren heen heeft geïnspireerd verzameld in dit prachtige magazine. 

Ik deel met veel liefde mijn lievelingsrecepten, fijnste producten en mooiste inzichten met jou. Zodat jij mag genieten van jouw gezondheidsgeluk!

Download het inspiratiemagazine

*Met het downloaden van mijn magazine geef je toestemming om zo nu en dan geïnspireerd te worden door mails die je van mij krijgt.